Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s tiskárnou

Od: pitr* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám inkoustovou tiskárnu canon TS3151 náplň cl 546 kompatibilní ne originál a nechce ji načíst hlási chybu E 05 a PC kod podpory 1403. koupil jsem i druhou a totéž, stará která tam byla je naplněná a taktéž ji nenačte. Nevím zda mám koupit ještě originální a co když také nepůjde a je chyba v tiskárně pak budu mít 4 kazety k ničenu. Tiskárna je něco málo po záruce. Ještě mě napadlo jak se pozná zda to dělá barevná nebo černá PG545? Nevíte někdo kde by ji mohli opravit na Vysočině nejlépe okr.Třebíč? A zda to má cenu opravovat?

Děkuji a budu vděčný za každou radu s pozdraven Pitr

Potíže s tiskárnou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Předpokládám, že tiskárna rozeznala neoriginální náplň(je-li vůbec koupen správný typ). Reklamujte problém u prodejce náplně.

pitr*
hodnocení

Je správný reklamace byla poslaly novou a nic. Originál by pomohl?

Já jsem taky jednou koupila kompatibilní neoriginální náplň koupila a nefungovalo to, tiskárna to poznala. Od té doby jedině originály:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]