Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké sluchátka s mikrofonem?

Od: rk22 odpovědí: 17 změna:

Potřeboval bych nové sluchátka s mikrofonem. Potřebují je hlavně pro připojení k počítači na telefonování přes VoIP a na jiném použití mi až tolik nezáleží. Také potřebuji abyměly na kabelu 2 samostatné 3,5 mm jack konektory (samostatný pro sluchátka a mikrofon) a ne pouze jeden společný. Na kvalitě zvuku mi až tolik nezáleží, pokud to nebude nějak úplně hrozné, protože u telefonování nepotřebují nějaký super zvuk. Chtěl bych aby ty sluchátka byly náhlavní (na nasunutí na hlavu) a aby byly alespoň trochu odolné tj. aby se např. po půl roce používání nezačaly rozpadávat. Cenově bych je chtěl pokud možno za co nejlevnější cenu do asi 200 Kč a tak mne proisím za to "nekamenujte", že chci něco levnějšího. Zaujaly mne mj. např. Vakoss SK-608HV, ale vypadá to, že asi bohužel mají pouze jeden jack konektor společný pro sluchátka a mikrofon. Budu rád když mi nějaké konkrétní poradíte a pokud možno i s odkazem na ně.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

2x

jirib
hodnocení

0x
Na společný jack můžete použít rozdvojovací kabel s dvěma jacky.
Nebo si ho vyrobit...
rk22
hodnocení

To sice můžu, ale já bych raději něco s dvěma jacky tak abych tu rozdvojku nemusel shánět nebo ji vyrábět. Jinak mne ani tak nezajímá jak řešit jednojackové sluchátka když potřebují 2 samostatné jacky.

jirib
Někdy je jednodušší řešit redukci za pár kaček.
czc.cz/...
rk22
hodnocení

Někdy to jednodušší možná je ale ty nechápeš nebo možná záměrně nechceš pochopit, že já to s regukci řešit nechci. Mne zajímají sluchátka a ne redukce k ním.

jirib
A furt si mele svou písničku...
rk22
hodnocení

Tak vidím, že jsem dotaz ohledně sluchátek bohužel vložil asi na nesprávnou poradnu kde nemůžu očekávat, že by mi někdo poradil. Našel se tu jeden který se mi snaží vnucovat něco co nechci a na co jsem se nedotazoval a ještě se tváří uraženě, že tu jeho radu nepovažují za ideální. :(

jirib
Bylo ti porazeno,máš nějaký další dotaz?
rk22
31.08.21 14:45
hodnocení

:(

jm
hodnocení

0x
Velmi se mi osvědčila sluchátka
GENIUS sluchátka s mikrofonem HS-200C.
Mám brýle a lepší dražší sluchátka mne tlačí. Používám asi 8 měsíců každý den cca 8 hodin a nosím v tašce, takže už jsem radši objednal náhradní, kdyby se mi urval tenký drátek
rk22
hodnocení

Ty sluchátka GENIUS nemusí být špatné za tu cenu za kterou se prodávají. Nejsem žáden odborník na sluchátka ale tyto mi připadají být trochu chatrné tj., že s časem by se možná mohly pokřivit nebo zlomit a nemusí vydržet příliš dlouho (několik let), ale to je takový můj neodborný názor na to. Spíše se dívám po sluchátkách s nějakým širším a silnějším tím obloukem přes hlavu (nevím jak jinak to nazvat), protože mi to připadá být odolnější a lépe sedící na hlavě. Jinak s popisu na stránkách prodejců není zřejmé jestli tyto sluchátka mají 2 jack konektory pro mikrofon a sluchátka a nebo pouze 1 společný. Také asi nemají regulaci hlasitosti což mi připadá jako dobrá a užitečná věc.

jm
Mají dva jacky, regulace není.
Jak píšu... Nehraju s nima fotbal, ale sedím u PC a telefonuju. Čím větší a těžší, tím hůř je budete poslední hodiny dne zvládat.
Za 85,- stojí za vyzkoušení
No a regulace hlasitosti, to si zvedněte limit. Tak od 2000 jsou slušná sluchátka.
rk22
hodnocení

Za ty peníze na vyzkoušení proč né, ale já bych raději něco co vypadá být odolnější a u čeho se dá předpokládat, že snad nějaký rok vydrží a nebudu muset po krátké době zase přemýšlet jaké jiné sluchátka koupit. Já ty sluchátka nepotřebují na několikahodinové používání v jednom kuse každý den. Chci je hlavně na občasné několikaminutové použití u počítače při telefonování přes VoIP. S tím zvládáním sluchátek si myslím, že je to věc názoru a na jaké je kdo zvyknutý. Každému může vyhovovat něco jiného. Mám asi +/- 15 let staré větší obyčejné sluchátka a bez problémů mi vyhovovaly a na hlavě seděly dobře a kdyby se mi po této době nezlámaly tak by mi sloužily dále a nesháněl bych jiné. 2000 Kč a více rozhodně do sluchátek nehodlám investovat. Myslím si, že do 200 Kč se dá koupit dobré sluchátka pro nenáročného člověka a to i s regulaci hlasitosti. Ty na které tu odkazuje kami123 mi připadají být docela dobré a jsou i s regulaci hlasitosti a to do 200 Kč.

jm
Ok, jen se oloupe ta koženka. Vydrží to tak půl roku užívání... Přeji dobrou ruku při výběru.
rk22
hodnocení

Ano ta koženka na náušnících se asi s časem oloupe. Záleží jak kvalitní materiál to je. Už si přesně nepamatuji, ale na těch co jsem měl doposud mi to vydrželo asi 2 roky nebo déle než se to začalo ta koženka oloupávat. Pod tou koženkou je ale pěna (asi molitan) a když se ta koženka oloupe tak i bez ní se to dá bez problémů používat. Jinak ty náušmíky se dají koupit nové a vyměnit.

rk22
hodnocení

Rozhoduji se mezi E-Blue Cobra H 948 které mi tu navrhnul kami123 a levnějšími Genesis Argon 200. Můžete mi někdo poradit které z těchto dvou sluchátek by možná byly lepší a proč? Nic jiného co by odpovídalo mým požadavkům a co mi připadá být dobré jsem prozatím nenašel. Budu rád za návrhy i ještě některých jiných sluchátek.

rk22
hodnocení

Trochu jsem zaváhal a už ty 2 sluchátka na CZC.CZ bohužel zdražili. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]