Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Selfie tyč

Od: milis® odpovědí: 12 změna:

V čem je lepší selfie tyč s Bluetooth oproti tyči s kabelem a konektorem. Jak vybrat tu správnou, aby fungovala s mým telefonem? Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak to nevím. Ale já nevím ani to, k čemu je taková tyč dobrá *zmateny*. To musíte na každé, možná i zajímavé fotce památky, nebo přírody překážet v popředí?

doplněno 30.08.21 08:55:

motak - samozřejmě vím, k čemu se tenhle klacek používá. Ale reaguju proto, že jsem se před lety dost intenzivně věnoval fotografování (mám 2 výtvarné fotografické školy) a focení s tímhle nesmyslem jen proto, abych světu dokázal, že jsem někde byl (a často ani nevěděl kde) považuju za degradaci fotografie.
Ale abych teda odpověděl na otázku - když už bych teda mermomocí musel tuhle ptákovinu použít, dal bych před kabelem přednost "modrozubovi".
Mimochodem - víte, proč se tomuhle systému říká "bluethoot"?

Zlatá slova.

Na věčnou památku vytesat do kamene.

joudic*

co treba skupinove foto rodiny, na kterem jsou vsichni ;)

motak
Tak proč reagujes, když ani nevím k čemu se daná věc používá? Jenom abys byl zajímavý a ostatní důchodci tě placali po zádech, jak si to těm mladým nandal?
Za mě Bluetooth.

Je to šílené. Všude kde se dá něco zajímavého vyfotit se objevíšílenci s tyčkama, kteří si musejí udělat minimálně deset pseudo-obrázků. Pak, aniž by opustili místo, ještě prohlížejí co to vlastně zvěčnili

motak
No vidis, takže to byla jenom zbytečná pózička, abys byl zajímavější v kolektivu.ted si za hlupáka.
Proč přednost kabelu,když ty s kabelem jsou obvykle s jack konektorem,který už mnohé telefony nemaji?
Bluetooth se tomu říká proto, že to tak jeho "vynalezci" pojmenovali... Pokud máš opět potřebu dělat chytrého, tak to si najdi někoho v rodině a ne mě.
hodnocení

Tak udělat rodinou fotku z dovolené je divné? Ono to vypadá, že tu výtvarnou školu má každý s foťákem. Pro mě má rodinné foto větší hodnotu, než dobře nafocená památka, či přírodní zajímavost. Kdo má prachy koupí si kvalitní foták a s trochou štěstí se mu povede hezká fotka i bez výtvarné školy. Takových fotek je na netu plno i ke stažení. Fotku s rodinou udělám jen já. Hrozný bláboly

motak - tak ještě poslední poznámka. Přečtěte si ještě jednou druhý odstavec mého příspěvku, možná že ho i pochopíte.
A jistě, bluethoot se to jmenuje proto, že to tak výrobci pojmenovali. Jenže toto pojmenování má svůj hystorický původ. To ale zřejmě pochopíte těžko.
Protože jsme lehce mimo otázku tuto diskusi končím.
Howgh.

motak
Myslíš že si jediný na světě, který ví, proč to pojmenovali Bluetooth? Tohle machrovani možná funguje v hospodě, ale na internetu,kde si to i každý jouda najde na jedno kliknutí...

hodnocení

4x

Na tyč dáte mobil a v ruce pak máte (většinou odnímatelný) dálkový ovladač, kterým aktivujete focení. Takže můžete fotit xkrát a nemusíte pořád nastavovat samospoušť. Nebo si můžete postavit mobil někam na stativ a vyfotit se z dálky - kam až dosáhne BT. Fungovat to bude snad s každým mobilem.

joudic*
hodnocení

3x

BT je lepsi, sparuje se i kazda cina

hodnocení

1x
Kompatibilitu jsem nikdy řešit nemusela,ani u starších modelů. Selfie tyč no name, mobil Alcatel. Posledních pár let Samsungy, též nemají žádný problém s připojením. Tyče BT i bez, rozdíl jsem v praxi nijak významně nepocítila. Používám v mobilu spouštění samospouště gestem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]