Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS jak aktualizovat mapy IGO8

Od: ondrasek* odpovědí: 12 změna:

může mi někdo poradit jak aktualizovat mapy IGO8. Koupil jsem navigaci s igo 8 (pro win CE) mapy z 2.2008 Dá se někde legálně stáhnout nebo zakoupit aktualizace na 12/2009? na warez forech jsem to viděl ale chtěl bych to legálně.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Něco málo je napsáno zde: navigovat.mobilmania.cz/...

doplněno 12.03.10 12:22:

navon.cz/...

doplněno 12.03.10 12:24:

svet-gps.cz/...

hodnocení

0x

tady je taky neco napsano navon.cz/...

vosikac*
12.03.10 12:23

*palec*:D

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*A zde máte diskuzní fórum pro igo 8. forum.entershop.cz/...

ondrapalas*
hodnocení

0x

Doporučuji:

forum.navitym.cz/...

forum o iGO

ondrasek*
hodnocení

hmm tak jsem to přečetl... stahl, a když jsem se chtěl registrovat tak mi to píše že nrmám korektní příjmení a že nemůžu pokračovat v registraci... navíc není moje navigace v tom jejich seznamu.

nick12

A kde co Ti nejde?

ondrasek*
hodnocení

tak neni to přijmeni je to username - píše to Sorry, the format of username is not valid!
Please verify and correct username format!

netušim co to po mě chce:(

alf*

nevidím pro jakou navi, ale obecně je to v zásadě jedno prostě iGo tak tedy když legálně tak se obrať přímo na výrobce

navngo.com/...

a ten Tě odkáže na místního ditributora gpscentrum.cz/... který nic nenabízí a tak se vydej na aktualizace od výrobce

navngo.com/... resp naviextras.com/... a za 99,95 USD je Evropa Tvoje.

ondrasek*
hodnocení

pokud je toto jediná možnost jak aktualizovat legálně mapy, tak na aukru všichni prodejci nabízí nelegální IGO v navigacích... protože všichni mají nejnovější aktualizaci ( a´t už na 8,3 nebo 8,0

alf*

tak téhle reakci nerozumím, to aukro je snad každému jasné, že navi která jde z HK za 1300 na aukru je za 2700 tak asi legální win ani navi soft mít nebude. Nebo jsi čekal, že nové mapy jsou za 39 jako příloha Blesku? To mohla rovnou být otázka na cenu map která se pohybuje od 0 do 10000, podle navi a map.

ondrasek*
hodnocení

Myslíte že všichni ti prodejci co nakupují navigace v číně a prodávají na aukru by si lajzli a prodávali nelegální IGO? Hodně z nich k nákupu přidává i daňový doklad...

Z druhé strany jsem četl že original IGO nejde kopírovat z karty na kartu a tohle jde. No nic asi napíšu výrobci a zeptám se přímo tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]