Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit hygrostat

Od: karapax* odpovědí: 3 změna:

Zravím, pořídil jsem si hygrostat a chtěl bych ho použít do terárka. Zapojoval jsem už termostat, tak jsem myslel, že to bude podobné, ale hygrostat má pouze "vstup" pro vodiče, termostat měl vstup i výstup.Nejde mi do hlavy, jak ho zapojím na obvod. Jak se to řeší? Vystačím si s wago svorkama přip. páječkou, nebo je potřeba koupit další součástky? Zapojen bude pouze zvlhčovač. Prosím o radu.

Jak zapojit hygrostat
Jak zapojit hygrostat #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Taky zdravím, návod jsem nikde nenalezl, ale vypadá to že se to zapojí následovně:

Jak zapojit hygrostat #3

hodnocení

2x
Vždyť to tam máte polopaticky popsáno: 1 přivádí proud do spínače hygrostatu, na 2 připojíte vysoušení, na 3 zvlhčovač.

karapax*
hodnocení

Děkuju za odpovědi :) Hledal jsem v tom zbytečně vědu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]