Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky do 7000,-

Od: hrbi44 odpovědí: 11 změna:

Zdravím, rád bych otcovi koupil chytré hodinky do 7000,-. Koukal jsem po "Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm". Co myslíte? Dají se sehnat lepší hodinky v této cenové kategorii? Pokud mi doporučíte jiné, měly by být vzhledově podobné těmto, tedy kulatého tvaru. Za jakoukoliv radu předem děkuji! :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

1x
Otázka je, co od nich pozadujete... jestli nějaké vychytané spojení se smartphonem, dlouhou vydrz, sportovní funkce...
Jestli opravdu chytré hodinky, tak samsung, jestli vydrz tak huawei/honor, jestli sportovní tak garmin.
Samsung vydrží den, huawei je takový kulatý spottester, co mu to ale vlastně moc nejde a neumí to...

Nemám akcie ani jedné firmy..

Ale pro zajímavost, co Huawei jako sporttester neumí a nejde mu to (v porovnání se Samsungem)?

motak
Nějaké ukonceni aktivity(když třeba skončíte na kole,zapomenete vypnout a sednete do auta), při jízdě v autě počítá kroky a vystoupane metry.
A když si zapnete nějakou aktivitu,tak pravidelně třeba 5 minut to meri úplně blbě tep(třeba kolem 60) a pak se to v sekunde probudí a začne měřit reálnější kolem 120.
Notifikace na telefonu jsou taky úplně základní,nejde nic odpovědět atd... má to docela dost funkci,ale všechny jsou nedotazene...třeba že to má aktivitu houpání na houpačce,ale běžky nikoliv.
Ale za ty prachy...

Ano, aktivitu je nutné ukončit "ručně". Nedovedu si ale představit žádný přesný algoritmus, jak to dělat "automaticky" (a tak aby to bylo opravdu přesné).

Měření tepu v mém případě funguje velmi dobře včetně rychlosti "naběhnutí" a přesnosti. Pravda, v extrémních případech (cca 1x z 30 měření-tréninků) se snímač splete (extrémně spocená ruka, znečištěný snímač).

Notifikace souhlasím..

Běžky nemá...pravda:)

motak
Stačilo by nějak,nesmí být úplně přesně. Když umí poznat, že mám procházku a nabidne spuštění aktivity, tak může poznat, že když jedu stovkou,tak se už asi neprochazim. Nebo mít možnost to pak editovat,jako garmin. Hodina jízdy na kole spolu s půlhodinu v autě je záznam k ničemu.
Ten tep to meri blbe úplně náhodně,prostě občas, už sem si zvykl...
hrbi44
hodnocení

Otec není žádný velký sportovec, maximálně by sledoval nachozené km při procházce, případně si sem tam jde zaběhat. Hodinky by spíš využíval k přijetí hovoru, přečtení nějaké zprávy, případně k měření tepu nebo jako budík (+ větší výdrž baterie). Hlavně jsem chtěl elegantní hodinky a GT 2 PRO se mi zdají přesně jako ty, které splňují vše výše zmíněné. Ale přece jenom stojí 5000 a já jsem schopný připlatit do těch 7000, kdyby se našly ještě nějaké lepší.

hodnocení

0x
GT2 jsou za tuto cenu výborné (a seženete je i za méně). Funkce i kvalita velmi dobrá s výdrž na baterie je v dnešní době excelentní.
doplněno 29.08.21 10:56:

GT2 seženete i za 3400Kč..

hrbi44
hodnocení

Jenže já koukal na GT 2 PRO, které jsou z titanu a mají safírové sklíčko a zdají se mi více elegantní, než GT 2. A ty jsou již o něco dražší, což mi nevadí. Jsem schopný za ně dát sedmičku, tak jsem si říkal, jestli nenajdu do tohoto cenového stropu ještě něco lepšího, než GT 2 PRO. Každopádně moc děkuji za odpověď. Beru je.

To už jste mohl skoro jít do GT3:)

Ale jinak mám GT2 2 roky a sklíčko na nich je zcela bez škrábanců. A to je nesundám z ruky (plavání, tenis, horské kolo...turistika).

Titan OK, ale u takto lehkých hodinek (i v základním provedení) bych to vůbec neřešil.

Ovšem elegance je elegance, to zase ano.

hodnocení

0x
Mám Samsung Galaxy watch staly 6500 teď kolem 5 jsou výborné.Spokojen.

Určitě nejsou špatné, ale baterie moc nevydrží, nabíjíte téměř každý den. To je třeba pro mne osobně obrovské mínus..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]