Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych otcovi koupil chytré hodinky do 7000,-. Koukal jsem po "Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm". Co myslíte? Dají se sehnat lepší hodinky v této cenové kategorii? Pokud mi doporučíte jiné, měly by být vzhledově podobné těmto, tedy kulatého tvaru. Za jakoukoliv radu předem děkuji!
Nemám akcie ani jedné firmy..
Ale pro zajímavost, co Huawei jako sporttester neumí a nejde mu to (v porovnání se Samsungem)?
Ano, aktivitu je nutné ukončit "ručně". Nedovedu si ale představit žádný přesný algoritmus, jak to dělat "automaticky" (a tak aby to bylo opravdu přesné).
Měření tepu v mém případě funguje velmi dobře včetně rychlosti "naběhnutí" a přesnosti. Pravda, v extrémních případech (cca 1x z 30 měření-tréninků) se snímač splete (extrémně spocená ruka, znečištěný snímač).
Notifikace souhlasím..
Běžky nemá...pravda
Otec není žádný velký sportovec, maximálně by sledoval nachozené km při procházce, případně si sem tam jde zaběhat. Hodinky by spíš využíval k přijetí hovoru, přečtení nějaké zprávy, případně k měření tepu nebo jako budík (+ větší výdrž baterie). Hlavně jsem chtěl elegantní hodinky a GT 2 PRO se mi zdají přesně jako ty, které splňují vše výše zmíněné. Ale přece jenom stojí 5000 a já jsem schopný připlatit do těch 7000, kdyby se našly ještě nějaké lepší.
GT2 seženete i za 3400Kč..
Jenže já koukal na GT 2 PRO, které jsou z titanu a mají safírové sklíčko a zdají se mi více elegantní, než GT 2. A ty jsou již o něco dražší, což mi nevadí. Jsem schopný za ně dát sedmičku, tak jsem si říkal, jestli nenajdu do tohoto cenového stropu ještě něco lepšího, než GT 2 PRO. Každopádně moc děkuji za odpověď. Beru je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.