Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamena u Vodafone zkratka služby CVMMCD?

Od: vlastovicka odpovědí: 3 změna:

Dnes v noci jsem byl s tel. čísleml převedený k Vodafone od jiného operátrora a ráno se mi v mobilu aktivovala jejích nová SIM karta. Když se přihlásím do Můj Vodafone tak tam vidím, že mj. mám aktívní i nějakou službu CVMMCD a nevím co to je za služba. Nevíte někdo co by to mohlo být a k čemu je to dobré nebo co tato zkratka znamená? Zkoušel jsem to hledat Googlem, ale ani Google nic takového nezná a nedokáže najít. Telefonoval jsem na infolinku Vodafone, ale bohužel ani tam mi pani která se mnou mluvila nedokázala vysvětlit co to je, protože to nevěděla a ani to nikde nedokázala dohledat a zjistit.

Co znamena u Vodafone zkratka služby CVMMCD?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte tam i

MSISDNV = Mobile Station Integrated Services Digital Network Vodafone = Digitální síť integrovaných služeb mobilní stanice Vodafone

A váš dotaz

CVM + MCD = Customer Value Management + Manager, Client Delivery = Řízení hodnoty zákazníka + Manažér, doporučování klientů ...(taky Doporučení klienta manažerem)...takže něco v tom smyslu, možná mě angličtináři doplní nebo opraví

vlastovicka
hodnocení

nonek: To MSISDNV mi paní na infolince vysvětlila, že to ví a že je to tel. číslo. Co znamená CVMMCD mi ale nedokázala vysvětlit, protože to nevěděla a ani to nedokázala někde dohledat nebo zjistit. To co píšeš je vysvětlení co jednotlivé písmena té zkratky znamenají. Mne by ale zajímalo co to konkrétně pro mne znamená, že to CVMMCD mám nastavené jako Aktivováno. V tom jejích Můj Vodafone mají všechno docela dost nepřehledné a zmatečné.

Mne z toho vychádza,že je to sledovanie aktivít klienta,čiže vás, a jeho manažovanie. Prirovnal by som to k súborom cookie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]