Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka u coffee boy - vyplatí se?

Od: stitchpowered odpovědí: 43 změna:

Zdravím,

Asi už po třeří kupuji nové sluchátka a stále se mi rozpadají. Poprvé šlo o sluchátka přes hlavu, stalo se že jsem kabelem zavadil o stůl a jedno sluchátko jsem vyškubnul, moje chyba. Každopádně jsem se poučil a koupil si bezdrátová sluchátka a myslel jsem si, že mi nějakou dobu vydrží. Šlo taky o sluchátka přes hlavu, a asi po třech měsících mi jedno sluchátko samovolně odpadlo. Tak si říkám, že nejlepší volba budou sluchátka do uší.

Přemýšlím na sluchátky - Bezdrátová sluchá/... - od Coffee Boy, vypadají pěkně a parametry jsou taky dobré, ale jelikož jsem našel recenze jenom na jejich stránkách tak si říkám, jestli jsou opravdu tak dobré jak vypadají.

Nemáte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Případně mi doporučili něco v podobné cenové kategorii? Nechci znovu koupit něco co nevydrží ani rok.

Děkuju za odpovědi.

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
To je pokus o reklamu, nebo jen nevis, ze ten obchod je prevleceny aliexpress s napalenymi cenami? Budou to obyc sluchatka z ciny. Takze bez zaruky a kvalita bude asi nic moc. Jestli chces slusna, tak si je objednej rovnou z aliku, za ty penize koupis lepsi.

hodnocení

1x

Překupník a foto stažené z aliexpressu

Jak dlouho trvá přeprava?

Česká republika a země Evropské Unie 10-30 Pracovních dní

Z alika za 112kč

pl.aliexpress.com/...

hodnocení

1x
Obyčejná Čína za tři stovky s napálenou cenou. Nějakej kávovej kluk s tím nemá nic společného, je to jen překupník.
aliexpress.com/...
Radši nějaká sluchátka od známé značky, třeba Haylou (Xiaomi).
lucijis
Jsem též podvedena je možnost něco podniknout? Díky

karinat
hodnocení

1x

Coffeeboy.cz coffeeboy.cz/...
Proboha nic tam nekupujte :D

Poprvé v životě píšu negativní recenzi. Je to podvodný e-shop.

P.S. Radši Xiaomi z AliExpress :D

ila*
hodnocení

1x

Možná píšu špatně,ale pro všechny podvedené od firmy Coffee boy, jediné je poslat formulář na adresu ČOI do Prahy na oddělení ADR. Na jejich stránkách je tiskopis, který vyplníte, pošlete fakturu, doklad o platbě a poštu, kterou jste s nima měli.Ta by jim mohla pozastavit činnost nebo event. zakázat, Policie Vám nepomůže, tam jsem byla. Další je možnost dát to k soudu k vydání platebního rozhodnutí.Ša by také hromadná žaloba, ale jak se domluvit?

vaclavsalasek
hodnocení

0x
Nic od nich nekupujte.Smrdi to hrozně

vasek13
hodnocení

0x
Pokud ti vydrzely sluchatka rok, tak tyhle nekupuj me vydrzely presne 3 minuty a to bez prdele, jedno proste nenabiji takze se vybily a konec.
Zvuk za ty 3 minuty hodne slaby prumer

berda
hodnocení

0x
Mám osobní zkušenost. Lituji okamžiku kdy jsem jim sedl na lep. Kup si to v Číně sám a budeš to mít za zlomek ceny.
Několik měsíců se s nimi handrkuji o peníze. Zatím marně.
spivi
Já man podobnou zkušenost s robotickým vysavačem. 8 měsíců se s nimi hádám o peníze. JSOU TO ZLODĚJI!

kadef
hodnocení

0x

Žádná sluchátka ti nevydrží když nejsi opatrný. TWS sluchátka zase můžeš ztratit. Asi bych si za podobné sluchátka radši připlatil než kupovat tohle.

natalie
hodnocení

0x
Nedoporučuji vůbec tento obchod. Objednávala jsem ségře dárek k Vánocům měsíc předem. Pod dárkem bylo napsáno “skladem v ČR”. Tak jsem si řekla že to přijde driv jak 30 dnů, takže jsem v klidu. Jenže už je leden. Dvakrát jsem jim psala stížnost.. vždycky mi odpověděli úplně mimo. Až dýl mi došlo že to objednavají z Číny. Kdybych to věděla, tak si to objednám rovnou sama a o půlku levnější. O víkendu jsem jim psala a napadali mi že už ji poslali. Nevěřím tomu že přijde do týdne. A jelikož jsem student, tak mi jde o každou korunu. Bojím se, že kdybych jim to vrátila zpět, tak mi ani nevrátí penize.
spivo
jsou to hnusný zloději a podvodníci!

mich*
hodnocení

0x
Připojí se někdo k podání na policii? Peníze nevrací
kamika
Taky se přidávám, dluží mi 1500 Kč za vrácené nepoužité zboží.
janakorbarova
Já čekám na peníze už dva měsíce a myslím, že se nedočkám.. komunikace nula
jolly
Já objednávala zboží v srpnu, také peníze i přes několik výzev nevrátili.Přidám se.
berousek
Ja jsem měl jít na policii zítra, ale dostal mě covid. Půjdu tam ale určitě a minimálně jim ukážu tyto stránky.
Ostatně pokud budete chtít pošlete mi na sebe nějaký kontakt a já to předám policii.
Pberousek@gmail.com
grundzovaerika
Dobry den, take se pridavam k zalobe. Dluzi me 1000,- za vracene nepouzite zbozi.
Dekuji
zuzanareindlov
Ja se rada připojím. Už 3 měsíce se s nimi hadam o vrácení 799.kc a furt jen kecy.
alisho*
Tak jsem jim napsala, pokud do týdne nevrátí peníze, tak na ně podám žalobu. A hned druhý den mi přišla SMS že česká pošta převzala zásilku, která mi bude doručována. Tak jsem zvědavá co to přijde. Možná zpět ty sluchátka co jsem vrátila.
jaja*

tiez sa s radostou pridam , natahujem sa s nimi cca od kvetna, co je skoro rok, a tie ich blbosti co odpovidaji tak po měsíci mne uz fak nebavi!

spivo
Rád se i přidám i já. Už cca. se s nimi hádám o 1500. Šmejd z Číny
helinka
Objednala jsem v září 2021 sluchátka.. Ztratila (do kapsy) je pošta.. Chtěla jsem vrátit peníze 800,-jelikož by to měli mít pojištěné a stále jen odpovědi, že se omlouvají, že se to snaží vyřešit co nejdříve, že posílají slevový kód jako kompenzaci za čekání.. No už to je 9 měsíců a nic ‍♀

jiriprochazka
hodnocení

0x
Jsou to podvodníci a rád se připojím k hromadné žalobě dluží mě přes 3ooo tisíce a stále jen lžou dejte si pozor
eli

Přidám se k hromadné žalobě, jsou to šmejdi a nevrací peníze dluží mi 1838 Kč a nekomunikují

radekvodicka
Pridam se .. penize nikde,zbozi nikde.. telefonni cislo nic ..komunikace nula ! Chytnout takovyho zmrda za drzku !

berda
hodnocení

0x
Jsou to opravdu podvodníci. Půjdu na policii.

honzaw
hodnocení

0x
Ahoj, bohužel jsem náletěl i já. Pokud budete něco podnikat přidám se.
martaspech

Také se přidám, sice jde jen o 400, ale je to hnus :)

chucki
hodnocení

0x

Jsou to parchanti. Nic tam nekupuj. Objednáno, zaplaceno, nedodáno

alisho*
hodnocení

0x
Objednala jsem pro dceru. Kvalita zvuku hrozná . Vrátila jsem je a od prosince se nic neděje . Jen občas omluvy e-mail. Přidávám se k žalobě kdyby někdo něco chystal.

pajaf
hodnocení

0x
Já objednával svátečku na plast údajně skladem v ČR tak čekám že to pozítří přijde a ani prd pak přijde e-mailem že můžu sledovat zásilku ale bez čísla zásilky můžu asi prd a peníze vrátit nechtěj takže pozor normální podvodníci a překupníci z Číny jestli někdo něco podává tak se pridam ale určitě to budu resit

silvia
hodnocení

0x

Dobrý den, řeším to stejné. Posílám jim poslední email se žádostí o zaslání platby (objednáno v říjnu) a pak bych to buď zabalila, nebo zkusila řešit. Přidá se někdo? Podat alespoň hromadné oznámení a stížnost na policii, příp. kam je potřeba. Kontakt je tady v ČR: rejstrik-firem.kurzy.cz/... Adresa pro doručování: Jan Mikula – Coffeeboy.cz, Zimmlerova 48, 700 30 Ostrava, Adresa pro elektronickou komunikaci: info@coffeeboy.cz, Telefonní číslo: +420 234 688 391 (Po až Čt: od 12:00 do 16:00 hod.). Když nic jiné, aspoň tomu stopnout další aktivitu.

berda
Podal jsem trestní oznámení podle policie jako jediný! A ejhle do 14 dnů mám peníze zpět.
Takže nebuďte leniví a běžte na policii. Já už měl nachystané podání k soudu pro vydání platebního příkazu. Není to nic složitého. Zvládne to každý.
kamika
Dobrý den, mám podobný problém,mohu se zeptat jak jste teda postupoval? Děkuji za odpověď
miadope
klidne se k vam pridam
spivo
Co mám říct na policii? Že by neuznali jasnou reklamaci?
Děkuji

berda
hodnocení

0x
Běžte na policii. Řekněte že na tuto firmu již bylo podáno minimálně jedno trestní oznámení. Musíte si ale nachystat "důkazy " to je objednávku, doklad o zaplacení a emailovou korespondenci. Pokud by vám to nepomohlo, můžete požádat soud o vydání platebního příkazu. To lze vyplnit elektronický. Je to jednoduché. A pokud nemáte elektronický podpis tak osobně donést na podatelnu. Já vím je to trochu práce ale nenecháme se okrádat. Mě peníze vrátili.
kamika
Ok,moc děkuji za odpověď

berda
hodnocení

0x
Ani na to nemysli. Jsou to podvodníci. Budeš bez peněz. Podívej se na jejich reference tady. Já na ně podal trestní oznámení. Nic jiného na ně neplatí.

andrea011
hodnocení

0x

V žádném případě, stránka co překupuje zboží z aliexpressu. Info linka záhadně nefunguje a na email ti taky nikdo neodpoví. Řešit s nimi něco, jak už tady někdo uvedl jedině pohrozit skrze trestné oznámení připravit si info o platně a prostě jít na policii. Pokud chceš taková sluchátka doporučuji objednat z aliexpressu a zaplatit si rychlejší dopravu a ještě tě to vyjde levněji. :) Stránka už je na černé listině.

ondrej*
hodnocení

0x

Zdravím. Má osobní zkušenost s Coffee Boy je velmi negativní. Na stránkách mají linku podpory, která je již několik měsíců nedostupná, na maily sice reagují, ale ne zrovna zdvořile a včas. Řešil jsem s nimi reklamaci batohu o hodnotě 800 Kč. Mám jej prý zaslat do Hong Kongu, což vyjde na víc než samotná cena batohu, takže asi tak. Jiná varianta reklamace není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]