Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Asi už po třeří kupuji nové sluchátka a stále se mi rozpadají. Poprvé šlo o sluchátka přes hlavu, stalo se že jsem kabelem zavadil o stůl a jedno sluchátko jsem vyškubnul, moje chyba. Každopádně jsem se poučil a koupil si bezdrátová sluchátka a myslel jsem si, že mi nějakou dobu vydrží. Šlo taky o sluchátka přes hlavu, a asi po třech měsících mi jedno sluchátko samovolně odpadlo. Tak si říkám, že nejlepší volba budou sluchátka do uší.
Přemýšlím na sluchátky - Bezdrátová sluchá/... - od Coffee Boy, vypadají pěkně a parametry jsou taky dobré, ale jelikož jsem našel recenze jenom na jejich stránkách tak si říkám, jestli jsou opravdu tak dobré jak vypadají.
Nemáte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Případně mi doporučili něco v podobné cenové kategorii? Nechci znovu koupit něco co nevydrží ani rok.
Děkuju za odpovědi.
Coffeeboy.cz coffeeboy.cz/...
Proboha nic tam nekupujte :D
Poprvé v životě píšu negativní recenzi. Je to podvodný e-shop.
P.S. Radši Xiaomi z AliExpress :D
Možná píšu špatně,ale pro všechny podvedené od firmy Coffee boy, jediné je poslat formulář na adresu ČOI do Prahy na oddělení ADR. Na jejich stránkách je tiskopis, který vyplníte, pošlete fakturu, doklad o platbě a poštu, kterou jste s nima měli.Ta by jim mohla pozastavit činnost nebo event. zakázat, Policie Vám nepomůže, tam jsem byla. Další je možnost dát to k soudu k vydání platebního rozhodnutí.Ša by také hromadná žaloba, ale jak se domluvit?
tiez sa s radostou pridam , natahujem sa s nimi cca od kvetna, co je skoro rok, a tie ich blbosti co odpovidaji tak po měsíci mne uz fak nebavi!
Dobrý den, řeším to stejné. Posílám jim poslední email se žádostí o zaslání platby (objednáno v říjnu) a pak bych to buď zabalila, nebo zkusila řešit. Přidá se někdo? Podat alespoň hromadné oznámení a stížnost na policii, příp. kam je potřeba. Kontakt je tady v ČR: rejstrik-firem.kurzy.cz/... Adresa pro doručování: Jan Mikula – Coffeeboy.cz, Zimmlerova 48, 700 30 Ostrava, Adresa pro elektronickou komunikaci: info@coffeeboy.cz, Telefonní číslo: +420 234 688 391 (Po až Čt: od 12:00 do 16:00 hod.). Když nic jiné, aspoň tomu stopnout další aktivitu.
V žádném případě, stránka co překupuje zboží z aliexpressu. Info linka záhadně nefunguje a na email ti taky nikdo neodpoví. Řešit s nimi něco, jak už tady někdo uvedl jedině pohrozit skrze trestné oznámení připravit si info o platně a prostě jít na policii. Pokud chceš taková sluchátka doporučuji objednat z aliexpressu a zaplatit si rychlejší dopravu a ještě tě to vyjde levněji. Stránka už je na černé listině.
Zdravím. Má osobní zkušenost s Coffee Boy je velmi negativní. Na stránkách mají linku podpory, která je již několik měsíců nedostupná, na maily sice reagují, ale ne zrovna zdvořile a včas. Řešil jsem s nimi reklamaci batohu o hodnotě 800 Kč. Mám jej prý zaslat do Hong Kongu, což vyjde na víc než samotná cena batohu, takže asi tak. Jiná varianta reklamace není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.