Nejste přihlášen/a.
Nevím, proč chceš dávat za telefon 10000 Kč. Perfektní kousky se dostanou kolem 5000Kč, když si porovnáš parametry tak ty za dvojnásobek toho moc navíc nemají (skoro nic). A když chceš dražší, tak Google dramaticky slevňuje starší řadu svých Pixelů
Jediné co mívají dražší telefony, je bezdrátové nabíjení. U starého telefonu jsem na to byl zvyklý a chtěl jsem ho u nového taky. Jenže dávat za to ty tisíce navíc se mi nechtělo. No a zjistil jsem, že 5000 baterie v kombinaci s rychlonabíjením je skoro lepší.
Vzal bych něco, co podporuje síť GSM, 3G, LTE i 5G (možný prodej v budoucnu), rychlonabíjení, 3,5 mm jack na sluchátka, Android, bluetooth 5, větší baterie - za mě by to byl Samsung A52 5G, baterie sice 4500Ah, ale i to jde, cena ale okolo 11ooo,-Kč czc.cz/...
arne: Nevím jestli to někde funguje, ale ten Samsung s touhle sítí "pracuje" (výrobce to uvádí).
Počkal bych na Samsung A52s 5G za 11 500 Kč již brzy v prodeji. Tedy pokud chcete alespon trochu kvalitní fotoaparát. Pokud ne tak Xiaomi. Otázkou je IPS LCD , Amoled, NFC atd
Nechápu, kde jste přišel na to, že Xiaomi nemá dobrý fotoaparát. A52 má výhodu v optické stabilizaci, jinak jsou výsledky prakticky totožné, u Xiaomi může ještě hrát do karet nižší cena.
Co mě osobně v této cenové relaci připadá nejzajímavější jsou: Samsung A52, Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Mi 11 Lite, OnePlus Nord 2 nebo Poco F3, které ale trochu zaostává fotoaparátem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.