Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilu

Od: maru* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
Přemýšlela jsem, že si pořídím nový mobil, ten svůj už budu mít víc jak 3 roky a už by to chtělo nový. Určitě bych chtěla android jelikož jsem na něj zvyklá, do 10 tisíc (klidně i ve slevě za 10). Měla jsem dřív Samsung a Xiaomi.
Poradíte mi prosím, jaký přesně mobil si pořídit? Děkuju moc za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

2x

Dobrý den.Pořiďte si nový Motorola Moto G30 s Androidem 11.Cena kolem 4 tisíc Kč.

hodnocení

1x

Nevím, proč chceš dávat za telefon 10000 Kč. Perfektní kousky se dostanou kolem 5000Kč, když si porovnáš parametry tak ty za dvojnásobek toho moc navíc nemají (skoro nic). A když chceš dražší, tak Google dramaticky slevňuje starší řadu svých Pixelů

Jediné co mívají dražší telefony, je bezdrátové nabíjení. U starého telefonu jsem na to byl zvyklý a chtěl jsem ho u nového taky. Jenže dávat za to ty tisíce navíc se mi nechtělo. No a zjistil jsem, že 5000 baterie v kombinaci s rychlonabíjením je skoro lepší.

hodnocení

0x

14 dní mám tohle a nemůzu si ho vynachválit

Xiaomi POCO X3 Pro NFC (6GB/128GB)

exasoft.cz/...

Tenhle ten taky není špatný

Xiaomi POCO X3, 8GB/256GB,

exasoft.cz/...

olinl
hodnocení

0x

Vzal bych něco, co podporuje síť GSM, 3G, LTE i 5G (možný prodej v budoucnu), rychlonabíjení, 3,5 mm jack na sluchátka, Android, bluetooth 5, větší baterie - za mě by to byl Samsung A52 5G, baterie sice 4500Ah, ale i to jde, cena ale okolo 11ooo,-Kč czc.cz/...

3G? To ještě někde funguje? Možná někde v zahraničí

olinl

arne: Nevím jestli to někde funguje, ale ten Samsung s touhle sítí "pracuje" (výrobce to uvádí).

Uvádět to může, ale alespoň v CZ bylo 3G v posledním měsíci vypnuto. Dost se o tom psalo.

hodnocení

0x

Počkal bych na Samsung A52s 5G za 11 500 Kč již brzy v prodeji. Tedy pokud chcete alespon trochu kvalitní fotoaparát. Pokud ne tak Xiaomi. Otázkou je IPS LCD , Amoled, NFC atd

nox®

Nechápu, kde jste přišel na to, že Xiaomi nemá dobrý fotoaparát. A52 má výhodu v optické stabilizaci, jinak jsou výsledky prakticky totožné, u Xiaomi může ještě hrát do karet nižší cena.

nox®
hodnocení

0x

Co mě osobně v této cenové relaci připadá nejzajímavější jsou: Samsung A52, Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Mi 11 Lite, OnePlus Nord 2 nebo Poco F3, které ale trochu zaostává fotoaparátem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]