Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, zda je normální slyšet funkci "No frost" na několik metrů ( 5m ) od lednice?
Lednice je zcela nová. Lednice chladí jak má, ale je neustále slyšet hluk od větráčků - které jsou, ale prý nutné pro funkční systém "No frost". I když několik hodin lednici neotvíráme ( například přes noc ), tak je stále tento hluk vydáván - slyšet.
Tento hluk přestává pouze na velmi krátkou dobu. Můj tip - 5 minut za jednu hodinu. To je pak lednice zcela tichá.
Mame 2 roky novou Samsung no frost. Predtim jsme meli 10letou samsung, taky no frost. Ta stara byla tak ticha, ze jsme sli znovu do stejne znacky. Pri rekonstrukci baraku na ni spadly jekly a byla po smrti. No, ta nova lednicka je hlucna docela dost. Jakoby furt chladila, vetrala vevnitr, neda si pokoj. Nedky kolem 1 rano v noci utichne tak na pul hodiny, pak zase pracuje. Byl jsem nemile prekvapen. Ale pry to takto je v poradku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.