Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání telefonu při delším hovoru

Od: glomba® odpovědí: 7 změna:

Když s někým déle hovořím, tak hovor skončí vždy po hodině a 10 minutách, kamarádce to dělá po půl hodině. Proč?

Hledala jsem v nastavení telefonu, jak to zrušit nebo čas upravit a bohužel nic jsem nenašla. Prosím o radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

5x

To může dělat (a dělá) přímo operátor.

hodnocení

Jsme obě u stejného operátora a jí se to vypíná po 30 min. a mně za hodinu 10 minut, že by to měl operátor nastavené u každého jinak? Zkusím se tedy zeptat tam.

Mě to dělá O2. Po 70 minutách hovoru se hovor přeruší.

hodnocení

4x

To dělá operátor. Je to ochrana zákazníka před tím aby nechtěně (v kapse, kabelce, případně dítě) vytočil nějaké číslo a pak mu přišel astronomický účet za volání.

hodnocení

0x

V jakém stavu máte baterii? Nemyslím nabití, ale kapacitu. Ta se časem u každé baterie snižuje.

hodnocení

0x

Zkuste nastavení operátora v aplikaci.

motak
hodnocení

0x
Jestli má xiaomi tak to je nějaká jejich podivná implementace SIPu,která dělá evidentně problém u operatoru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]