Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální klávesy

Od: laffe odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, čás kláves na mých klávesách přestala fungovat. Nevíte čím to může být? Viz. foto. Děkuji za radu.

Digitální klávesy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

0x

Napište typ, značku. Jo HP-4 Rosewood.

laffe
hodnocení

Značka: PianoNova - HP-4

jiofa

Tak detailně vám neporadím ale napadla mne myšlenka, že u těchto pian se různá nastavení provádí zleva několika klávesama. Nevím přesně kolika. Projděte manuál. Nejsou nějak vyřazena nějakým nastavením? Jinak vám asi nic jiného neporadím, ačkoliv mám několik kláves včetně piana (stage).

hodnocení

0x

jedině to rozebrat a prozkoumat. Oprava může být triviální, špatně zasunutý kablík někde, nedotažený tišťák a tak.

Co zmáčknout nějakou tu nemocnou klávesu, a zkusit do pianonovy plácnout?

laffe
hodnocení

Manual bohužel nemám. Teď jsem je zapl a pár vteřin ty klávesy fungovaly a opět nic. S rozebíráním nemám zkušenosti.

jiofa

Do rozebírání se rozhodně nepouštějte, nic nezjistíte. Nevím kde, ale po tom manuálu se rozhodně podívejte. Jestli to chvilku hrálo, možná se to vrátilo do nějakého nastavení (vypnutí). Neříkám, že mám pravdu, ale ten manuál bude dobré prostudovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]