Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám TV Samsung UE50NU7442 a mám problém s aplikací YouTube která je v TV předinstalovaná jenže velmi často což je asi 4x týdně zapnu normálně TV a poté YTB zapnu jakékoliv video ale je tam pouze černá obrazovka a video se nenačte tak zavřu aplikaci přejdu do " APPS " jdu do nastavení tam dám YTB a tam vyberu "instalovat" a aplikace nějakou dobu funguje a tak pořád dokola a poté mám ještě problém s webovým Samsung prohlížečem (Tizen Browser 2.1.3) který je taky předinstalován a díky "obrovské" paměti v TV která není ani 1 GB ne nainstalujete žádnou jinou další aplikaci ale potřeboval bych nějak blokovat reklamy v prohlížeči ale nenapadá mě jak.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
nick745897
A to blokování reklam se nějak řešit dá? Třeba nějak přes router určitě by to šlo nějak ale nebylo by to lehké a zpomalilo by to internet ale je to pouze má domněnka nepíšu že by to tak určitě šlo.
Řeknu to asi tak.. Než hledat nějaké krkolomné řešení a mořit se s tím Tizenem, je asi jednodušší píchnout do HDMI androidBOX za 6-700 a s tím už si pak můžeš dělat, co chceš. Doplňky pod Kodi reklamy filtrují, na Youtube si taky chodíš jak chceš a když to umíš, můžeš mít třeba i kompletní nabídku IPTV programů ( a jde to s trochou fištrónu i zadarmo).
Já vím, řekneš, žes si nekupoval chytrou televizi na to abys k ní potom ještě dokupoval něco jako settobox, ale ušetřilo by ti to spoustu nervů.
Já vím, řekneš, žes si nekupoval chytrou televizi na to abys k ní potom ještě dokupoval něco jako settobox, ale ušetřilo by ti to spoustu nervů.
nick73578
KONEČNĚ děkuji za super a rozumnou odpověď a popravdě? TV box mi vadit nebude štve mě jejich super moderní ovladač který je z nějaké slitiny nebo nerez fakt nevím co to je a je o polovinu menší a mnohem horší
a zkusím ten TV box aspoň bude lepší prohlížeč bude iptv a zablokuju co půjde
Samsung a LG mají nejvíc patentů co se zpracování obrazu týče takže jako zobrazovací zařízení jsou super ale ty jejich operační systémy v televizích jsou u obou značek hrozně omezené. Proto jsem rači kupoval televizi s androidem. I když i ta má omezený přístup jen k vybraným aplikacím ale přes sideload se na kopmplet googleplay dostanu. Takže Kodi bylo první co jsem instaloval. U androidboxu tě omezuje jen to, že ty levnější mívají jen úplně triviální ovladač a časem si stejně dokoupíš lepší. Já mám takový, co má z jedné strany základní ovládací kříž a z druhé plnohodnotnou klávesnici s funkcí myši takže pak pohybem ruky jezdíš po obrazovce kurzorem jako myší u počítače.
stir®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]