Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat s telefonním číslem?

Od: petr456* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, ano, jsem kus debila a ano vím to, dal jsem tel.cislo někam kam jsem neměl a pak jim i poslal kód a oni se dostaly do aplikace "Můj T-Mobile" a mně už tam teď nejde dát moje mobilní číslo, pomůže mi někdo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

destu
hodnocení

0x

Operátora jste zkusil kontaktovat? Nemyslím přes aplikaci, ale zavolat.

petr456*
hodnocení

No nezkusil, to mě nenapadlo víte, oni mi tohle vždycky řeší rodiče tak se v tom jaksi nevyznám
petr456*
hodnocení

Když jsem to zkusil tak mi mobil řekl že se nelze dovolat, nevím jestli to nemám nějak udělané přes rodiče či co
destu

Kolik vám je? Předpokládala jsem, že jste dospělý.

Mrkněte, kde je nejbližší pobočka T-mobilu a zajděte tam, to bude asi i lepší, než volání. Často mají otevřeno i v sobotu třeba do dvanácti, případně holt až v pondělí, mrkněte na invírací dobu a vyražte. Oni to tam s vámi proberou a navrhnou řešení.

Kam jste to číslo proboha zadával? Člověk by si řekl, že dneska budou už děcka mít rozum, když nedají mobil z ruky *zed* Připravte si radši co nejvíc informací - kam jste to číslo zadal, kdy jste zadal ten kód, odkdy jste si všiml, že se nemůžete do aplikace dostat...

Hlavně už NIKDY nikam nezadávejte svoje osobní údaje, pokud nejde o oficiální stránky např. obchodů při nákupu. Vemte rozum do hrsti, člověče.

petr456*
hodnocení

Mno, tak od začátku napsala mi kamarádka, že chce číslo, psala úplně normálně a pak ať ji pošlu kód, jenže jelikož jsem idiot, tak jsem si nepřečetl celou SMS ve které bylo "nikomu neposílat" no a tak se to stalo..
destu

Každopádně, mrkněte, kde máte nejbližší pobočku a zajděte tam, snad to tam operátoři vyřeší. A pro příště už jste poučený.

jirkazxc
hodnocení

0x
Zavolejte co nejdrov do T-mobilu nebo zajdete na jejich pobočku a nahlaste krádež přihlašovacích údajů a nechte si Můj Tmobile zablokovat než Vám z rohi provolají majlant.

vnngf
hodnocení

0x
Přepište sem celou tu SMS a od jaké firmy byla?

Poznám.To bude tohle: internetembezpecne.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]