Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailový klient

Od: email odpovědí: 6 změna:
Jakého emailového klienta používáte a jakého byste doporučili? Aby byl rychlý a spolehlivý a umožňoval i kombinované nastavení více emailu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Používám Thunderbird. Mam v něm tři účty od dvou různých poskytovatelů.

inspa*
hodnocení

1x

Thunderbird

355
hodnocení

1x

Jednoznačně Thunderbird. Je to asi nejlepší nebo jeden z nejlepších poštovních klientů. Od doby kdy Microsoft s některou verzi Windows přestal dodávat Outlookexpress tak jsem přešel na Thunderbird a za ty léta co ho používám jsem s nim spokojený a vyhovuje mi.

hodnocení

0x
Na PC Thunderbird, v androidím mobilu BlueMail.

hodnocení

0x

Microsoft Outlook 2010. Naprostá spokojenost, bez jakýchkoli problémů. Vřele doporučuji.

hodnocení

0x

Používám Office 2016, součástí je Outlook. Mám tam 5 mailových adres, žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]