Dobrý večer, mám takový menší problém. Před distanční výukou nám zakládali školní emaily, teď je rušili žákům, kteří odešli ze školy. No, email smazali, ale mě z telefonu nelze vůbec odstranit. Nelze odstranit, protože už vlastně neexistuje. Jako ne, že by mi to hodně vadilo a překáželo, ale radši mám pořádek ve věcech. Konkrétně mám telefon značky Xiaomi, kdyby to mohlo pomoci. Předem moc děkuji.
Nevím jestli myslíš nějakou nativní aplikaci, nebo jen emailový účet v rámci nějaké aplikace využívané třeba i více emailovými účty.
V každém případě pokud nelze aplikaci klasicky odinstalovat, vždycky je možnost resetu telefonu do továrního nastavení. Sice pak nějakou chvíli zabere to znovu vše nastavit, ale mělo by být čisto.
haha
Asi jsem špatně formulovala otázku. Zakládaly se nám školní gmaily, teď už je zrušen, ale z telefonu mi nelze odstranit. Mám v telefonu zadán normálně svůj Gmail, a ten školní mi nelze smazat. Aplikaci Gmail nechci mazat. Mazala jsem v ní i veškeré data, ale stejně se nesmazal ten školní Gmail. Nemůžu se z něj vládne odhlásit, protože už neexistuje. Ale děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.