Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na mapy do Nokie 7710.

Od: mil® odpovědí: 11 změna:

Prosím poraďte mi jaké mapy Garmin Atlas 8 mohu nahrát, nainstalovat a používat v Nokii 7710. Potřebuji, prej, nějaký program,aby mi ty mapy fungovaly. Prosím přesnou kuchařku. Ď.

doplněno 10.03.10 08:30:

Asi jsem to napsal dost zmateně. Tak ještě jednou:

poraďte, prosím, jakou verzi navigace Garmin mám nahrát do Nokie 7710. Mapy už mám, Atlas 8, ale nemůžu najít funkčí program.
Díky za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to jednoduché! stači se podívat na zbozi.cz/... a zakoupit jednu z vybraných verzí.

Tvuj telefon ma symbian takze garmin mobile ...

mil®
hodnocení

Vím, že potřebuji Garmine Mobile, ale nevím jakou přesnou verzi, které se liší podle verze symbianu.

pepyk93*
hodnocení

2x

Také mám mobil se Symbianem,navigaci v něm nemám.Ale mohu vám doporučit dvě stránky,kde se můžete zeptat nebo pohledat.

symbianportal.cz/...

http://forum.n73.eu/

Obě stránky pravidelně navštěvuji a pokaždé mi ohotně poradili...;)

mil®
hodnocení

Garmina tam nenarvu ani náhodou. Škoda.

michalll*
hodnocení

0x

Potřebujete zřejmě program PC suite...Zde je: slunecnice.cz/...

mil®
hodnocení

Jo to jo. Tím jsem to nahrál do telefonu.

mil®
hodnocení

Poraďte tedy, prosím, jakou navigaci si mám nahrát do 7710, která má nejnovější mapy?
Díky za typy a rady

A co zkusit tu zdarma od nokie? hm? nokia.cz/...

mil®
hodnocení

Tohle znám, ale na můj telefon tam nic nejni.

pepyk93*
hodnocení

0x

A co Tom Tom? :)

mil®
hodnocení

TomToma mám ale je starej dva roky a novej nejni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]