Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová nabíječka nenabíjí zubní kartáček

Od: postcd® odpovědí: 2 změna:

bezdrátová nabíječka zubního kartáčku nemá žádné jiné dostupné kovové vývody než elektrické zástrčky (po odebrání krytu je přístup zalitý nějakou hmotou). Na multimetru jsem nenaměřil žádný odpor v ohmech ani při přepnutí do polohy s ikonou zvuku/reproduktoru (testování pojistek či co to je). Kartáček funguje. Tak nevím jak zjistit jestli je problém v tom zařízení které absorbuje bezdrátovou energii a přenáší jí do baterie (jak může závada vypadat, chybějící fyzické spojení?) a nebo problém v nabíječce. Obchodů kde budou mít tyhle nabíječky k vyzkoušení asi moc není. Rozebral bych kartáček ale nechci to poškodit. Jde mi tedy nejprve o to jeslti/jak můžu zjistit bez rozebrání kartáčku jeslti je problém nabíječce nebo kartáčku.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Natočil by som cievku simulujúcu sekundár kartáčku, strčil ju do diery, nabíjačku zapol do elektriny a meral striedavé napätie na cievke.
hodnocení

děkuji, nejsem si jistý jak zajistit aby ten stočený drát plnil funkci cívky a mohl jsem bezpečně tvrdit že nabíječka funguje nebo ne, že není problém v tom, že drát nefunguje jako cívka. Mimochodem problém byl v nabíječce, náhradní fungovala a nabíjí kartáček..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]