Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám mobil Honor cca 2 roky. Poslední dva měsíce mi přišla na mail zpráva kde jsem se kdy pohybovala celý měsíc / mmch. jsou tam i místa o kterých jsem nikdy neslyšela natož abych tam byla /. Nejsem si vědoma, že bych něco sama zapínala. Pokud, tak omylem. Můžete mi prosím poradit co mám kde vypnout? Jsem na tyto věci dost levá . Děkuji.
Tak sotva jsem dopsala dotaz, tak jsem to našla. Bylo tam něco jako zapnutá poloha, tak jsem to deaktivovala. Děkuji.
Je tedy hezké, že jste to vypnula. Ovšem jediným výsledkem je, že se k tomu nedostanete vy, ale Google to stejně bude znát, bude li chtít.
Takže až vám někdo ukradne, ztratíte nebo někde necháte telefon, nebudete ho moci vyhledat, ale máte dobrý pocit.
Asi jako když zavřete oči a myslíte si, že vás nikdo nevidí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.