Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber novych peckovych sluchatek

Od: lea odpovědí: 7 změna:
Dobry den, nevim zda mam spravnou rubriku, snad to sem spada. Jelikoz mi moje sluchatka odesla tak bych si chtela poridit nove peckove, dratove sluchatka, ktere by meli dobry zvuk i izolaci od okolnich zvuku. Mate nejake u kterych jste velmi spokojeni a doporucili byste je dal?
Predem dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rejpr
hodnocení

0x

Zkuste Sony :)

re4zon
To je jak doporucit modre auto...

re4zon
hodnocení

0x
A cena? To je naprosto zasadni.
lea
hodnocení

Asi do 900 tak nejak

xxx*
hodnocení

0x

Sehnheiser (např. CX 100, CX 300,..)

sluchatka.heureka.cz/...

inspa*
hodnocení

0x

Dceři jsem teď k svátku v červenci koupil tato (také měla požadavek "pecky"a nechtěla bezdrátová) a je s nima spokojená: sluchatka.heureka.cz/...

zlutynetopyr
hodnocení

0x

Kupte od renomovaného výrobce, který se specializuje na sluchátka (mikrofony). Už léta mám Klipsch Image S3 a můžu říci, že strčí do kapsy i mnohá velká sluchátka. Na špunty neuvěřitelné basy, detailní a čistý zvuk, který ani po 4 hodinách v kuse neunavuje. U jiných sluchátek jsem si musel dávat pauzu po hodině poslechu. Je to starší typ, tak se už asi nevyrábí, ale určitě bude nějaký nástupce.
Ještě dodám, že kdo se bojí "špuntů" z důvodu špatného zvuku, tak ať vyzkouší nějaký kvalitní typ, obavy ho přejdou. Šetřit se v tomto případě nevyplatí, dobře hrající sluchátka se prostě nedají koupit za levno, moje Klipsch stály 990,-, ale je to už pár let zpátky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]