Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nahrával jsem nahrávku na IPad v aplikaci diktafon. Zvukový záznam jsem Stopnul. Neukládal jsem ho ani nesmazával. Po nějaké době jsem se koukl do diktafonu. Nahrávka už nebyla otevřená a nejšlo v ní pokračovat. Je v IPadu nastavený, pokud se třeba 3 hodiny nahrávka v diktafonu nechá být, tak se automaticky uloží nebo smaže? Jak mohu nahrávku vyhledat?
Záznamy se automaticky ukládají. Pokračovat v záznamu nejde, jen spustit nové další nahrávání. Pokud ho tam nemáte, musel jste ho omylem odstranit. Tím by se měl zařadit dospodu pod ostatní, do položky "Nedávno smazané". Dále se podívejte do: Nastavení - Diktafon - Odstranit smazané, jestli náhodou nemáte nastaveno odstranit okamžitě..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.