Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Police do lednice

Od: lens odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, pokud sháním náhradní polici do ledničky, stačí značka lednice nebo i typ číslo nebo něco?
Objednávám přes internet.
Děkuji moc , hezký den

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Samotná značka samozřejmě nestačí, je nutné uvést co nejpodrobněji i typ. Například Calex vyrábí lednice minimálně nějakých 70 let. Dá se vůbec spočítat, kolik různých typů a velikostí lednic za tu dobu vyrobili? Myslíte, že jsou ve všech těch typech stejné police?

A co jsem asi tazatelce poradil? Výrobce a TYP . Aspoň si tu mou odpověď přečti, než ji zkritizuješ. Tak blbý, abych si myslel, že jsou všechny police stejné, fakt nejsem.

ajvn - Co se čertíte? Odpověď patřila tazatelce, nikoliv Vám. V mé odpovědi není ani náznak nějaké kritiky Vaší odpovědi. Vaše odpověď mi je lhostejná. Jen jsem v podstatě rozšířil to, co jste napsal Vy (což jsem samozřejmě nemusel).

hvcbn
hodnocení

4x
Skleněnou polici vám na míru urizne a zabrousi i sklenář, jestli máte nějakého blízko.

hodnocení

0x

Na e-shopech bývá telefonní infolinka, nebo mail, kde je možná komunikace s nimi.

lens
02.08.21 18:10
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x

Doporučuji zadat do Googlu např: náhradní police do ledničky Whirlpool typ ... a vyjedou Vám výsledky . Samozřejmě tam dejte typ svojí lednice.

hodnocení

0x
nevím, jaké konkrétně police sháníte, ale já to vyřešil vyřezáním tabulky skla. A zrovna se někdo zbavoval nějaké vitríny ke kontejneru, tak mne to stálo jen práci - řízl jsem to sám, hranu zahladil šmirglem.

jabraka*
hodnocení

0x

Místo skla lze koupit desku polykarbonátu.

JB

deska

JB - nemusíte psát všude a ještě hlouposti.Lepší je dle rozměrů koupit origo.

Se tím bavíte radit špatně i v jiných rubrikách? Polykarbonát *nene* , On je schválen pro potraviny do lednic?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]