Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení mobilu s tunerem a současné nabíjení mobilu

Od: stanleyrihak* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Koupil jsem si DVB-T2 flash tuner (Alma mini TV), který jde propojit s mobilem (mám Xiaomi redmi 4). Vše celkem funguje, akorát že nenaladím moc stanic - ladění se zastaví na 15 procentech a konec :( akorát ČT-čka ale na olympiádu to stačí :). Tohle ale není můj problém, problém je v tom, že když koukám na naladěné programy na mobilu, tak mi pomalu samozřejmě ubývá stav baterie a já poté musím vypojit tuner a zase začít nabíjet mobil :( - na mobilu mám mikro USB-B. Neexistuje nějaká rozdvojka na propojení tuneru a zároveň aby mi to nabíjelo mobil? Zkusil jsem si koupit jeden káblík, kterým jsem si mobil s tunerem propojil a z tuneru vedl USB do PC ale tuner sice funguje ale nenabíjí to. Neporadil by mi někdo, jak na to?

Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Rozbočovač usb s napájením + kabely s příslušnýma koncovkama.
stanleyrihak*
hodnocení

Koupil jse toto ale nefunguje - nenabíjí :(

Propojení mobilu s tunerem a současné nabíjení mobilu
K tomu velkýmu usb je kabel hodně slabí tam budou asi jen datové vodiče.
stanleyrihak*
hodnocení

Aha, ale nenašel jsem jiný :( !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]