Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Koupil jsem si DVB-T2 flash tuner (Alma mini TV), který jde propojit s mobilem (mám Xiaomi redmi 4). Vše celkem funguje, akorát že nenaladím moc stanic - ladění se zastaví na 15 procentech a konec akorát ČT-čka ale na olympiádu to stačí
. Tohle ale není můj problém, problém je v tom, že když koukám na naladěné programy na mobilu, tak mi pomalu samozřejmě ubývá stav baterie a já poté musím vypojit tuner a zase začít nabíjet mobil
- na mobilu mám mikro USB-B. Neexistuje nějaká rozdvojka na propojení tuneru a zároveň aby mi to nabíjelo mobil? Zkusil jsem si koupit jeden káblík, kterým jsem si mobil s tunerem propojil a z tuneru vedl USB do PC ale tuner sice funguje ale nenabíjí to. Neporadil by mi někdo, jak na to?
Předem děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.