Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Data od O2

Od: muriel odpovědí: 3 změna:
Dobry den, u O2 mam mobil na kredit. Pred par dny (minuly mesic) jsem si u nich koupil 400MB dat (pres kod pres smsky). Pote co jsem je vypotreboval, byla mi automaticky dobita za 39,- . Tento mesic zase, ikdyz uz je nepotrebuji a zadny kod jsem uz do sms neposilal. Nevite prosim nekdo, jak to zrusit, aby mi uz zadna data nechodila?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zavolat na dispečink O2, nebo zajít na jejich kteroukoliv pobočku a požádat o zrušení.

hodnocení

0x
To jsou ty samoobnovovací balíčky. Buď musíš poslat aktivní SMS pro vypnutí nebo přes infolinku.

praivo2
hodnocení

0x
Není třeba nikam volat, vypnout to můžeš přes SMS (potřebný kód by měl být ve zprávě o aktivaci), internetovou samoobsluhu nebo aplikaci Moje O2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]