Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta telefonu - vypnutá wifi, mobilní data, GPS

Od: matiseli® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

je možné nějakým způsobem zjistit polohu Xiaomi Mi Redmi Note 10 Lite bez připojení k netu, bez wifi, bez GPS? Jaké kroky mohu učinit? Kontaktovat operátora? Policii? Opravdu netuším a co zatím čtu na internetu, zdá se mi, že policie je jediná možnost. Mobilní operátor mi přes live chat řekl, že mi s tím nemůže pomoci

Díky moc za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A co na něj zavolat?

a mobil mu to zvedne a řekne, kde leží? :)

matiselis
Díky, už vyřešeno. Včera večer jsem na mobil skutečně zavolal, někdo to zvedl a sdělil mi polohu a mobil mi předal. Takže teď už jen vyřešit dárek pro nálezce :)
Děkuji za rady.
Mikihans: já už vrátil několik telefonů. Stačilo mi jen zavolat, pokud byl zamčený. On totiž mobil většinou někdo najde a řekl bych, že převážně je to poctivý nalezce.
na možnost že telefon někdo našel jsem nějak zapomněl, moje chyba :) představoval jsem si mobil ležící někde v lese, jak se to jednou stalo mně, naštěstí jsem si toho všiml brzo a byl asi 50 metrů zpátky *smich*

hodnocení

0x
csob.cz/...
Jde o to co a jak je v telefonu nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]