Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plný disk u K09

Od: matyldao* odpovědí: 4 změna:

Koupila jsem si telefon K09 a nemohu se v něm vyznat ,ale co mi opravdu vůbec nejde je stahování přes bluetoth,pořád to píše disk plný a já tam nemám vůbec nic než telefonní seznam,nevíte někdo proč mi to dělá?*nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

A jak víš že tam nic nemáš? Podívej se do návodu jak zjistit stav paměti.

hodnocení

0x

Pro zajímavost: Jakou máte paměťovou kartu? Nemá se to stahovat na ni a neí přitom vyndaná? Promiňte, pokud plácám nesmysly, tenhle telefon neznám, ale jen mi to tak napadlo.

macka80*
hodnocení

0x

Mohlo by to také být tím že musíte v tel nastavit aby se to automaticky ukládalo na pamětovou kartu a bude po problému

pepyk93*
hodnocení

0x

Chybu jste udělala již jeho koupí.Stačí si přečíst ohlasy na jeho bratříčka KA08 :

forum.mobilmania.cz/...

Co byste za ty peníze také chtěla,že? *nevi**zed*

doplněno 08.03.10 19:12:

Ihned ho běžte vrátit...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]