Doplním odpovědi. Jedná se o výkonový jistící prvek s elektronickou spouští, hlídáním výpadku fáze, pro výkon při AC-3, 400V, 50/60Hz, max. 75kW, životnost 6500 sepnutí. A k nastavení... žlutý první zleva - nastavení proudu 0,5 krát 140A až 1 krát 140A, tedy 70 až 140 A. Žlutý druhý zleva - nastavení tepelné nadproudové spoustě při šestinásobném proudu...2 sekundy až 20 sekund, nekonečno - vypnuta tepelná spoušť. Rudý vpravo - nezpoždená zkratová spoušť 2 krát 140A až 14 krát 140A, tedy 280A až 1960A. Pokud s podobnými přístroji člověk nepracuje, není až tak jasné nastavení... dělal jsem s podobnými poměrně dlouho...
Jak píše mikihans, proud se nastavuje žlutým trimrem vlevo, v násobcích 140. Uprostřed bude asi možnost nastavení prodlevy času do vypnutí jističe při dosažení nastaveného proudu (zřejmě v sec.). Vlevo pak ale nevím. Každopádně doporučuji sehnat přesný manuál (měl by mít prodejce).
Ono kdyby byly pořádně vidět ty popisky pod trimry, tak se radí hned líp je klidně možné, že je to tak jak píšeš. Já jsem u jiných výrobců zvyklý, že bývá trimr pro nastavení proudu první. Třeba dnes jsem nastavovat jeden od Siemensu na 500A
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.