Nejste přihlášen/a.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
Žlutý druhý zleva - nastavení tepelné nadproudové spoustě při šestinásobném proudu...2 sekundy až 20 sekund, nekonečno - vypnuta tepelná spoušť.
Rudý vpravo - nezpoždená zkratová spoušť 2 krát 140A až 14 krát 140A, tedy 280A až 1960A.
Pokud s podobnými přístroji člověk nepracuje, není až tak jasné nastavení... dělal jsem s podobnými poměrně dlouho...
Já bych spíš typoval červeným, kde je 2 - 14 (20-140A), kdy je tam násobek jako se dělá u ciferníků otáčkoměrů.
Taky je jediný červený.
Ty žluté bych typoval na vypínací časovou charakteristiku. V datasheetu od toho jističe jsou i grafy s časy.
Ono kdyby byly pořádně vidět ty popisky pod trimry, tak se radí hned líp
je klidně možné, že je to tak jak píšeš. Já jsem u jiných výrobců zvyklý, že bývá trimr pro nastavení proudu první. Třeba dnes jsem nastavovat jeden od Siemensu na 500A ![:) :)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]