Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taneční podložka - kterou vybrat

Od: kravsko* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Chtěl bych své přítelkyni koupit taneční podložku , ale aby šla připojit jak na PC tak na TV. Stará se o hodně dětí tak jsem myslel že by měly alespon nějakou zábavu. Ale na trhu jich je strašně moc...můžete mi někdo nějkaou doporučit se kterou máte dobré zkušenosti? a také aby se daly stáhnout do toho i nějaké jiné písničky..

Předem Vám moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravim, ja osobne jsem si koupil k NB poslozku z peny jednu z tech nejlevnejsich , je do USB mam notebook na nem program Stepmania. Na NB mam HDMI (pripojeni k TV). A jsem celkem spokojen, podlozka uz je sice mirne proslapnuta protoze ta pena moc nevydrzi ale pro deti si myslim ze by mohla stacit. Co se tyka hudby da se do tohoto programu stahnou strasne mnozstvi pisnicek ... na oficialnich strankach stepmania.com je toho hromada. Takze si myslim ze staci klidne nejaka levnejsi ale musi se pocitat s tim ze clovek co ma 70 kg ji po pul roce slusne proslape ale funkční je stale, navic se da slozit a schovat treba na sknin. Pokud ma pritelkyne NB tak si myslim ze urcite bude mit podlozka smysl. Samotna podlozka se k TV nepripoji musela by mit k tomu nejakou konzoli... v nejlepsim pripade notebook. Urcite nejlepsi je se podivat na http://www.ddr.cz/ tam je spousty informaci.

kravsko*
hodnocení

Máte někdo zkušenosti s taneční deskou? Rád bych jí koupil ale nevím kterou přesně? jestli X-Pad basic, nebo Extreme či Profi?

Budou na ní tancovat dospělé osoby, ale také děti. Přítelkyně pracuje v létě na táboře, tak to chce vzít i tam...Zase bych nerad dával velkou částku za něco když mohu třeba méně...(znáte to nechci kupovat zajíca v pytly).

Předem Vám moc děkuji

Osobne doporučuji nejdřív koupit za 5-6 stovek obyč podločku a vyzkoušet jestli to má vubec cenu a pak se zabyvat hardpadem ktere stojí nekolik tisíc... eventualne by se dal i vyrobit .. neni to složite, navody se na netu najdou.

kravsko*
hodnocení

Ještě jsem našel jednu a to : X-TREME DANCE PAD. Kterou mi doporučíte?

kravsko*
hodnocení

Kdopak mi poradí? nerad bych koupil něco blbě...ale hodně mně zajímá asi ta prostřední vrstva extreme

lenka007*

Ahoj :) Doporučuji tuto stránku tanecnipodlozky.cz/... z vlastní zkušenosti. Když jsem začínala také, jsem nevěděla jakou podložku si koupit. Chodila jsem ale do kroužku Stepmánie a tam jsem se poradila. Mám podložku Deluxe dance pad tanecnipodlozky.cz/... A mohu říct, že jsem opravdu neprohloupila. Tato deska je kvalitni a těch 500 Kč navíc se vyplatí. Už přes rok na ní intenzivně skáču a pořád funguje, i přes sníženou garanci životnosti všech podložek. Na kroužku také tyto podložky používají. Skáčou na nich dívky různých rozměrů a stále fungují. Určitě si nějakou kup. Nic lepšího na zahnání nudy neznám *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]