Rozumím.Bez snímku obrazovky ani ránu.Nečekal jsem zázraky ale tajně jsem doufal, že odpoví někdo s mobilem HUAWEI který řešil podobný problém. Tak nic, třeba jindy.
No kdybyste aspoň napsal kde se ta tečka nachází, jakou má barvu a co dělá, tam K by třeba někdo věděl. Ale na "mám na displeji Tečku, co to je?" fakt nemůžete čekat žádnou konkrétní odpověď. Vy chcete radu, tak dejte potřebné informace. Já mám taky "tečku" na displeji a je to foťák. Další tečku si můžu nastavit a je to dotykový asistent. Pak mám dvojtečku mezi hodinami a minutami a několik bílých teček na fotce na pozadí...
Nezlobte se, ale já žádné šedé kolečko na screenshotu nevidím. Je tam pořád? Nezávisle na aplikaci či tom, co na mobilu děláte? Potom asi půjde o vadu na displeji. Ale píšete, že s ním lze pohybovat. Tak jedině nějaká "překryvná vrstva", kterou screenshot nezachytí? Ale to se mi moc nezdá.
tasee
Můžete popsat, kde se to kolečko nachází? Taky nic nevidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.