Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mobil HUAWEI na displeji se objevila tečka, nebo kolečko jak to odstranit případně co to vlastně je. Za skutečné rady předem díky.
2x
@pas - Bez snímku obrazovky ani ránu.
Správně. Do té doby to berte tak, že máte o kolečko víc - nebo možná přítelkyně ![]()
Rozumím.Bez snímku obrazovky ani ránu.Nečekal jsem zázraky ale tajně jsem doufal, že odpoví někdo s mobilem HUAWEI který řešil podobný problém. Tak nic, třeba jindy.
K by třeba někdo věděl. Ale na "mám na displeji Tečku, co to je?" fakt nemůžete čekat žádnou konkrétní odpověď. Vy chcete radu, tak dejte potřebné informace. Já mám taky "tečku" na displeji a je to foťák. Další tečku si můžu nastavit a je to dotykový asistent. Pak mám dvojtečku mezi hodinami a minutami a několik bílých teček na fotce na pozadí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.