Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit kolečko z displeje

Od: pas® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, mobil HUAWEI na displeji se objevila tečka, nebo kolečko jak to odstranit případně co to vlastně je. Za skutečné rady předem díky.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

4x
Me se tady na stěně objevila tecka, takové kolečko. Nevisco to je a popř jak odstranit?
pas®
hodnocení

Vím co s tím. Zajdi do jiné diskuze.Nemáš zač.

hodnocení

2x

@pas - Bez snímku obrazovky ani ránu.

Správně. Do té doby to berte tak, že máte o kolečko víc - nebo možná přítelkyně *smich*

hodnocení

0x
Byl by aspoň screenshot? Teda pokud to není vada displeje.
pas®
hodnocení

Vada displeje to není ale mobil teď nemám k dispozici je přítelkyně.

Tak až bude, tak se možná bude dát poradit. Nebo aspoň až to lépe popíšete, jak velké, barva, kde, jestli něco dělá při dotyku...
pas®
hodnocení

Nevím co bych měl na tom lépe popsat ale díky za ochotu.

*alene*
Nevím co víc k tomu napsat...
gazda*

Kolečko musíte odkolečkovat. Až bude snímek obrazovky, tak budeme radit dál :)

pas®
hodnocení

Rozumím.Bez snímku obrazovky ani ránu.Nečekal jsem zázraky ale tajně jsem doufal, že odpoví někdo s mobilem HUAWEI který řešil podobný problém. Tak nic, třeba jindy.

No kdybyste aspoň napsal kde se ta tečka nachází, jakou má barvu a co dělá, tam
K by třeba někdo věděl. Ale na "mám na displeji Tečku, co to je?" fakt nemůžete čekat žádnou konkrétní odpověď. Vy chcete radu, tak dejte potřebné informace. Já mám taky "tečku" na displeji a je to foťák. Další tečku si můžu nastavit a je to dotykový asistent. Pak mám dvojtečku mezi hodinami a minutami a několik bílých teček na fotce na pozadí...
kas

mikihans 13:39: kdo - ta přítelkyně?

@kas je vidět, některé puberta ne a ne opustit *smich*

paja6
hodnocení

0x
Tak takhle to šedivé kolečko vypadá ale nejde odstranit jen jde posunovat
Jak odstranit kolečko z displeje
Nezlobte se, ale já žádné šedé kolečko na screenshotu nevidím. Je tam pořád? Nezávisle na aplikaci či tom, co na mobilu děláte? Potom asi půjde o vadu na displeji. Ale píšete, že s ním lze pohybovat. Tak jedině nějaká "překryvná vrstva", kterou screenshot nezachytí? Ale to se mi moc nezdá.
tasee
Můžete popsat, kde se to kolečko nachází? Taky nic nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]