Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
mala by som na vás otázočku - vedeli by ste mi poradiť, akú outdoor kameru si vybrať, ak by som chcela natáčať pešie prechádzky - nie na bicykel (toho som našla na netu plno), ale klasika na pešiaka Som v tom laik, ale zrejme by som potrebovala čo najmenšiu, a aby som ju nemusela furt držať v ruke, tak aby sa dala nejak pripnúť na oblečenie, alebo niečo v tom zmysle. A aby dokázala poňať tak pol hodinu - max hodinu záznamu, viac mi netreba.
Máte s tým niekto nejaké skúsenosti, budem vďačná za každú radu.
Co od toho natáčení očekáváte? Pokud nějaké kloudné záběry, tak vás zklamu, takové tímto způsobem nepořídíte. Všiměte si policejních záběrů takovouto kamerou. Nestojí za nic jiného, než dokumentaci zázahu. Jsou roztřesené, postrádající kompozici, nestabilní. Musela byste mít něco na způsob mechanického nebo elektronického
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.