Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.Když jsem si asi před 10lety koupil nový mobil,zkopíroval jsem v tom starým kontakty na simku,tu přendal do novýho telefonu a mohl jsem volat.Zrovna tak jsem to chtěl udělat s chytrým telefonem(Hammer),ale ten hlásí,že žádný kontakty nejsou.Proč ty kontakty ze simky nenačte?
Pokud na SIM kontakty jsou, tak kliknete na ikonu telefonu (jako když chcete volat) pak přepnout na kontakty (bude zde prázdno), pak vpravo nahoře tři tečky a dát importovat/exportovat kontakty a dál si vyberete co chcete udělat.
On dneska někdo ještě používá kontakty na SIMce?
Pokud používáte Android, máte Google účet a v rámci něj se běžně zálohují kontakty stejně jako přenášejí nové telefony.
Obvykle stačí zapnout nový telefon, přihlásit se ke Google účtu a v rámci úvodního nastavení nechat telefon ať stáhne kontakty uložené v cloudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.