Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakty ze SIM

Od: krakonos* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem.Když jsem si asi před 10lety koupil nový mobil,zkopíroval jsem v tom starým kontakty na simku,tu přendal do novýho telefonu a mohl jsem volat.Zrovna tak jsem to chtěl udělat s chytrým telefonem(Hammer),ale ten hlásí,že žádný kontakty nejsou.Proč ty kontakty ze simky nenačte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Buď nemáte zapnuté v androidu kontakty ze SIM v aplikaci pro kontakty, nebo máte ve starém mobilu kontakty v paměti a nikoliv na SIM. Jinak na androidu po zkušenostech s divným chováním některých přístrojů SIM kompletně mažu a používám pouze Google účet pro uložení kontaktů.

hodnocení

3x
Pokud jsi na to kápnul podle @kejikl, bude od tebe vhodné jeho odpověď ohodnotit...
Pokud jsi na to kápnul sám od sebe, bylo by dobré postup popsat, mohl by pomoci i jiným se stejným problémem.

hodnocení

1x

Pokud na SIM kontakty jsou, tak kliknete na ikonu telefonu (jako když chcete volat) pak přepnout na kontakty (bude zde prázdno), pak vpravo nahoře tři tečky a dát importovat/exportovat kontakty a dál si vyberete co chcete udělat.

krakonos*
hodnocení

Díky,už jsem na to kápnul.

krakonos*
hodnocení

Je to divný,ale přišel jsem na to sám.V nastavení jsem kliknul na SIMkartu,pak jsem Slot pro SIM 1 zapnul a bylo to.Kontakty se inportovaly do telefonu.Díky všem.

Díky za doplnění toho úspěšného postupu

hodnocení

0x

On dneska někdo ještě používá kontakty na SIMce? *sok*

Pokud používáte Android, máte Google účet a v rámci něj se běžně zálohují kontakty stejně jako přenášejí nové telefony.

Obvykle stačí zapnout nový telefon, přihlásit se ke Google účtu a v rámci úvodního nastavení nechat telefon ať stáhne kontakty uložené v cloudu.

krakonos*
hodnocení

Ale jak ty kontakty dostanu do toho novýho tel.když ten starý byl bez Androuidu a tudíž bez Googleúčtu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]