Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, uvažuji o koupi vysavače Rainbow. Nevím, ale jak je spolehlivý. Nemáte s ním někdo zkušenost?
Tento vysavač máme doma již přes rok a musím říci, že je téměř dokonalý. V některém příspěvku zde jsem se dočetl, že z něj vyletují malé částečky prachu. Naprosto nemožné neboť nad vodní hladinou je odstředivý filtr s 20000 otáček a vývod vzduchu je ještě jištěn mikrofiltrem, který je po roce používání stále čistý. Pro tento vysavač jsme se rozhodli při jeho předvádění jelikož v porovnání se starším vysavačem Vorwerk, který též není špatný, kdy se čistým bílým hadříkem na výduchu zkoušelo množství vycházejícího prachu tak Rainbow vyhrál na celé čáře. Možná může někomu vadit procedura s nádobou na vodu po každém luxování ale ta nezabere moc času. Další výhoda je možnost přidání aromatických látek do nádoby, které vylepší ovzduší v bytě. Já používám eukalyptový olej, je to paráda. R.
přečetla jsem si Vaše hodnocení. Musím souhlasit. Pouze mi řekněte kde koupím ten armoaolej Můžu použít ten který se dáva do aromalampiček.?. Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Domnívám se, že olej do lampiček nebude vhodný, mohla by jste přijít o záruku. Prodej aromatických olejů pro tento výrobek zajišťuje Rainbow Servisní středisko, Roháčova 15, Praha 3. Tel: 222781719. www.rainbow-praha.cz e-mail rainbowservis@sen/....
Přeji hezký den. R.
Typ, no nemá vyměnný pytlík, ale nádobu do které se lije voda. Víc moc nevim. Stojí cca 10 000,- kč.
Pokud se vám jedná pouze o to že chcete do nádoby místo sáčku dávat vodu, múžete mít i levnější verzi. Já mám rowentu velkou bubnovou také na vodu,jsem s ní naprosto spokojená, je i na velmi hrubé nečistoty. A cena cca 4tis.To jen můj názor
Dobrý den, budete používat ještě nějaký menší sáčkový vysavač? Známý si pořídil taky vysavač s filtrací přes vodu a nebyl s tímto systémem spokojený a to hlavně proto, že při každém drobném vysypání mouky, drobků ... znamená naputit nádržku, pak ji zas vyllít a nejléhe ještě i vytřít. Nemusíte sice shánět sáčky, nebo filtry, ale vysávání přes vodu je určitě těžkopádnější. V neposlední řadě údajně není vysávání přes vodu kvalitnější, ale nejjemější prach voda nesmáčí a vyletuje zas z vysavače ven (jak jsm slyšel před lety z rádia, tak prodávám).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.