Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavače rainbow

Od: veraa odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, uvažuji o koupi vysavače Rainbow. Nevím, ale jak je spolehlivý. Nemáte s ním někdo zkušenost?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

randolf*
hodnocení

2x

*palec* Tento vysavač máme doma již přes rok a musím říci, že je téměř dokonalý. V některém příspěvku zde jsem se dočetl, že z něj vyletují malé částečky prachu. Naprosto nemožné neboť nad vodní hladinou je odstředivý filtr s 20000 otáček a vývod vzduchu je ještě jištěn mikrofiltrem, který je po roce používání stále čistý. Pro tento vysavač jsme se rozhodli při jeho předvádění jelikož v porovnání se starším vysavačem Vorwerk, který též není špatný, kdy se čistým bílým hadříkem na výduchu zkoušelo množství vycházejícího prachu tak Rainbow vyhrál na celé čáře. Možná může někomu vadit procedura s nádobou na vodu po každém luxování ale ta nezabere moc času. Další výhoda je možnost přidání aromatických látek do nádoby, které vylepší ovzduší v bytě. Já používám eukalyptový olej, je to paráda. R.

irene2

přečetla jsem si Vaše hodnocení. Musím souhlasit. Pouze mi řekněte kde koupím ten armoaolej Můžu použít ten který se dáva do aromalampiček.?. Děkuji za odpověď.

randolf*

:)Dobrý den. Domnívám se, že olej do lampiček nebude vhodný, mohla by jste přijít o záruku. Prodej aromatických olejů pro tento výrobek zajišťuje Rainbow Servisní středisko, Roháčova 15, Praha 3. Tel: 222781719. www.rainbow-praha.cz e-mail rainbowservis@sen/....

Přeji hezký den. R.

perda*
hodnocení

2x

Stejně dobrou práci odvede český vysavač s vodním filtrem za 2000,- ;)

www.orava.cz/defa/...

randolf*

;)Samozřejmě je to možné, já tomu věřím ale u nás zazvonil agent s tímhle. R.

rob*
hodnocení

2x

Souhlas se všemi, mám taky s vodním filtrem za 4 tis i s poštovným :)

Není třeba platit drahou značku

hodnocení

0x

Jaký typ a za kolik?

veraa
hodnocení

Typ, no nemá vyměnný pytlík, ale nádobu do které se lije voda. Víc moc nevim. Stojí cca 10 000,- kč.

kytka*

Pokud se vám jedná pouze o to že chcete do nádoby místo sáčku dávat vodu, múžete mít i levnější verzi. Já mám rowentu velkou bubnovou také na vodu,jsem s ní naprosto spokojená, je i na velmi hrubé nečistoty. A cena cca 4tis.To jen můj názor

kytka píše pravdu, porovnejte jinou značku a funkce. Pak se rozhodněte. Opravdu rainbow?

kytka*

Myslím,že nepotřebuji platit /nejsem toho zastánce/značku, když levnější přístroje udělají službu stejnou. S tím naším jsem uklízela i po zedníkách opravdu hrubé nečistoty.Ale každého je volba, co si vybere.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Používal jsem pár let Rainbow, který stál kdysi nový snad 60 000. Musím přiznat, že vysával opravdu skvěle. Se současnými stroji zkušenost nemám. Je fakt, že u firmy jako je právě Rainbow se platí za značku...

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, budete používat ještě nějaký menší sáčkový vysavač? Známý si pořídil taky vysavač s filtrací přes vodu a nebyl s tímto systémem spokojený a to hlavně proto, že při každém drobném vysypání mouky, drobků ... znamená naputit nádržku, pak ji zas vyllít a nejléhe ještě i vytřít. Nemusíte sice shánět sáčky, nebo filtry, ale vysávání přes vodu je určitě těžkopádnější. V neposlední řadě údajně není vysávání přes vodu kvalitnější, ale nejjemější prach voda nesmáčí a vyletuje zas z vysavače ven (jak jsm slyšel před lety z rádia, tak prodávám).

kytka*

Vysavač co mám má i sáčky , pokud chci vysát koberec či drobné nečistoty vysaju je do sáčku. Pokud jak jsem psala,vysávám hrubé nečistoty napustím vodu, vysaju , vyleju, vymyju a vytřu. Nemám s tím žádný problém.

jabraka*
hodnocení

0x

Když už tu řešíme vysávání do vody,za 10 000.- tak se podívej na ceny vcelku kvalitních a oblíbených výrobků!

JABRAKA

eod.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]