Dobrý den chci se zeptat nefunguje mi Mobilní telefon Samsung v autě v roomsteru na AUX připojení dám ho k sestře Do Seatu a a funguje i na stejný kabel předtím jsem měl jiný telefon xiaomi a fungoval bez problémů a teď mi to nejde díky za tip čím by to mohlo být
Lebo je to utajený telefón,keď ani nám nechcete prezradiť,čo je to za typ.. Takže uveďte typ telefónu a možno sa niekto nájde,že čo kde nastaviť pre prípadnu kompatibilitu.
Jedině mě napadá, že pokud telefon detekuje připojení sluchátek (zařízení) změnou odporu na audio výstupu, tak má rádio tak velký vstupní odpor, že to mobilu nestačí a prostě to ignoruje. Vyřešit by to šlo poměrně jednoduchou "redukcí", kde by byl mezi každým kanálem a zemí vhodný rezistor (co největší, ale tak aby to mobil detekoval).
Jako první by bylo dobré pomocí jiného zdroje signálu vyzkoušet, jestli v Roomsteru funguje vstup AUX. Nevím ale, jestli jsem správně pochopil dotaz. Doporučuju ho nechat zformulovat rodilým Čechem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.