Ahoj, jedna se mi o to,jestli se musi smycka(premazani prvnich nahravek) nahravani na sd kartu nejak zapnout v aplikaci nebo je to automaticke? Ted se mi pulka videí na kartu neulozila.Sice je vidim jako ze byly nahravane ,ale maji 0B takze zadna data
Mělo by to být automatické přemazávání. Je to autokamera o kterou by se řidič neměl až do nějaké uálosti starat. Velikost úložiště a rychlost karty odpovídá požadavkům autokamery? Tedy nejběžnější SDHC nebo SDXC, minimálně class 10, lépe rychlejší..
Smyčka bývá v základu zapnutá, aby se zaznamenal děj po celou cestu. Jinak vždy novou kartu nejdřív formátujte v daném zařízení. Pokud to nepomůže, můžete mít nekompatibilní kartu. Já měl v kamerce taky velké problémy se záznamem a pomohl nákup kvalitní karty SanDisk. To samé jako přes kopírák ve foťáku - nová rychlá značková karta naprosto nespolehlivá, po výměně za SanDisk ultra ok. Přitom ty problémové karty v jiném zařízení můžou pracovat dobře...
Pokud chcete nahrávky nějakou dobu udržet, je potřeba mít větší kartu, aby se hned nahrávka nenahrazovala novou nahrávkou. Smyčka je automatická, ale její četnost obnovy závisí právě na velikosti karty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.