Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android, 2 ikony budiky v liste

Od: herd® odpovědí: 1 změna:

Ahojte android mam nove a nekterym vecem nerozumim. Kdyz si nastavim budik za cca hodinu, tak se mi ukaze v horni liste ikonka "nastennych hodin" jednou u leveho konce u casu a a podruhe shodna u praveho konce baterie+LTE+signalu.oco jde?

vypozoroval jsem kdyz "vyjedu listu", mam tam zpravicku hodiny. kdyz dam sipicku "rozbalit seznam"
, pribude tlacitko zavrit. po stisku Zavrit zmizi obe, ale budik se deaktivuje. kdyz zavrit nedam ale jen do prstem "odpalim" (doprava ci doleva) zpravicka zmizi a zmizi jen ikonka vlevo u casu.

jaky to ma vysvetleni?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

0x

Nevím jestli jsem pochopil přesně co je popisováno ale tlačítko zavřít budík "vypne" protože už jej nechci; odsunutí na stranu znemená že "nechci to oznámení o nastaveném budíku".

Je to hlavně proto aby pokud používám telefon a za chvíly mi má zvonit budík tak abych jej mohl vypnout bez nutnosti jít do nastavení budíků (třeba pokud se uživatel probudil před budíkem a místo dalšího spaní si hraje na mobilu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]