Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 12 64gb

Od: iphone odpovědí: 4 změna:

Zdravim mám dotaz dnes jsem objednal iPhone 12 a zjistil jsem ze v balení není nabijecka jenom kabel, predtim jsem měl iPhone 8plus a co jsem četl tak ten adaptér z něho sedět nebude. Tak budu muset koupit nový mate někdo nějaký zkušenosti který chtěl by jsem rychlonabijeci je k němu potřeba přikupovat i kabel? Děkuji moc za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym844
hodnocení

0x

Dobry den , u iphone 12 neni nabijecka.. a z iphoe 8 plus nabijecka sedi , je to uplne same

iphone
hodnocení

Četl jsem ze na ten kabel co mi přijde k telefonu mi nebude sedět protože má jiný konektor mezi kabelem a adapterem viz. Odkaz

kryteo.cz/...

jjmmy
hodnocení

0x
Pasovat to bude.. Bohužel, Apple se rozhodl pro "eko" balení..
Já si budu chtít taky zakoupit IPHONE 12, avšak mě štve to, že mobil za 20 klacků nemá v balení adaptér a ani sluchátka. Prostě dát takové peníze za mobil a oni tam nemohou nechat tyto věci.. Chápu, že ti, co mají starší Apple si třeba ty adaptéry nechá (já bych ho tedy osobně prodal i s mobilem), ale co my, co ho budeme mít prvně? To si mám koupit originální adaptér za další 500 Kč? Prostě chtějí ještě více prachů, toť vše.
iphone
hodnocení

Souhlasim taky To nechápu kdyby alespoň ten adaptér byl stejný jako u většiny chytrých telefonu tak to ještě vezmu. Já pravé teď prodavam 8plus a mám zájemce který ho chtěl i s nabijeckou ale nejspíš si ji budu muset nechat protože by jsem musel dokupovat adaptér

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]