Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil a chytré hodinky - krokoměr

Od: edudant odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, prosím znalé o informaci. Mám hodinky Huawei Watch GT2 Pro a mobil Oneplus 6. Pokud nemám hodinky na ruce, počítá kroky telefon a obráceně. Pokud mám hodinky na ruce a telefon na stole, počítají kroky hodinky. Pokud používám současné hodinky i mobil, znamená to že kroky počítají oba přístroje zvlášť, a tím pádem se hodnoty sčítají a mám napočítáno 2x více kroků? Nebo jak to tedy je? Za vysvětlení díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud je to v rámci jedné aplikace (od Huawei), tak to není blbé a počítá to jednou. Primárně z hodinek, pokud se nehýbou a mobil hýbe, tak to bere z něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]