Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozleštit plastový kryt displeje telefonu?

Od: jirka19* odpovědí: 7 změna:

dobrý den, jak je plastový kryt displeje na telefonu tak ho mám lehce poškrábaný a chtel bych se zeptat jestli by to šlo nějak rozleštit nejakou pastou. (např. tempem lak auta). Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

plast těžko vyleštíš, kup si nový kryt

doplněno 06.03.10 07:47:

to co dáš za nějaký prostředek,tak si pořídíš nový kryt

cacab*

Plast jde velice dobře vyleštit,jenom se musí vědět jak a čím.popsané metody níže jsou pro domácí udržbu uspokojivé,ale dá se toho dosáhnout i dokonalej.Na rozdíl od jiných materiálů se nasmí plast moc zahřát při leštění,jinak se do jeho struktury vtlačí to abrazivo a je to spíš matný.Používat flanel a vyjimečně filc.

hodnocení

0x

Zdravím, s každým novým telefonem každemu doporučuji si v nekterém s zmnoha eshopu zakoupit ochranou folii na displej... A když se mi folie za rok poškrábe jednoduše ji vymením za jinou a mam displej jako nový. Teoreticky by to mohlo i zakryt ryhu zaleží jak hodne je hluboka, existuji nejake fixy na CD ktere jsou poškrábané , teoreticky by to taky mohlo pomoct ale nevim nemam s nimi zkušenost. Jinak folie se daji koupit v ruzných rozměrech .. stačí univerzální a pak nastříhat, vyčistit displej a opatrně nalepit , ale pozor na bublinky.

mil®
hodnocení

0x

Folie je dobrá, ale zas tak moc nevydrží, jak inzerujou, ale dá se vyměnit. Kdysi jsem leštil displej cyklotachometru pastou na zuby. Trochu se to vyleštilo, to je fakt, ale pak jsem si rači koupil novej.

No nevydrží :) to je suběktivní, když to vezmu třeba já. První folie na mobilu mi vydržela cca rok pak uz byla slusne poskrabana telefon nosim k kapse u kalhot docela jsem si daval pozor aby v kapse nebyli penize, klíče a podobně... rok je hodne dlouha doba, po roce jsem sundal folii ktera už byla KO ,ale displej jak z výroby, nalepil jsem novou.S pocitem ze folie vydrzi jsem uz prestal davat,bacha na penize a klice ... po měsicích je KO :-D Folie to byla ta samá objednaval jsem 2 kusy nejake univerzalni asi za 30 korun jedna .. velikost to melo asi 9x13 cm , folie ma 3 vrstvy na jedne je mrizka podle ktere se vystrihne velikost displeje pak odlepim jednu vrstvu nalepim na displej a zahladim a nakonec sundam druhou a parada..

hodnocení

0x

Možná by bylo nejlepší napsat typ a číslo tydlifónu... *frajer*

hodnocení

0x

a jéjé,to sou nápady.Kryty se neleští ale kupují nové. Vyhledej si na internetovém bazaru daný typ krytu podle telefonu a kup ho tam.Já sem koupil na nokii za 80kč, a celkem to šlo. Originál se prodává za 450 *smich**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]