Zdravím, dnes jsem se probudil celý od štípanců a to jsem celou noc skoro nespal jelikož jsem se celou dobu snažil eliminovat komára. Hned ráno jsem tudíž zamířil do krámu kde jsem koupil elektrický lapač hmyzu ale teď když jsem si ho pověsil v ložnici tak mě po chvilce z toho světla začly bolet oči. Tak bych se chtěl zeptat zda mohu mít lapač vůbec v ložnici a spát pod tím když lapač vyzařuje UV-A. Co vím tak nadměrné UV záření je pro lidi škodlivé ale nevím zda to platí i u UV-A.
Já myslím, že tento lapač je určený spíš na venkovní posezení a když svítí, tak je jasné, že do ložnice nepatří.
My jsme léta používali Raid do zásuvky s měnitelnou náplní a vždy to pomáhalo, hlavně na dovolených, kde bylo někde překomárováno. Teď už mám řadu let všude sítě a nevím, co to komár je.
Mohl by jste použít i síťku na suchý zip, v jednom okně ji taky mám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.