Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Infra masážní hlavice

Od: boby odpovědí: 4 změna:
Zdravím, co je na tom pravdy že to masíruje a prohřívá? Poslední dobou mě dost bolí za krkem z průvanu a tohle bych mohl doma používat sám. Máte to někdo vyzkoušené? Jde o tento pristroj zbozi.cz/...
A nepište mi od oka ale od vlastních zkušeností.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkušenost mám. Klidně jsem jí nechal bejvalce a nechybí mi. Žádný ůčinek. Stejně jako různé elektroléčby, magnetoterapie atd. A nebo to neučinkuje jen na mě.

boby
hodnocení

Tak to je recenze pane. Uvidím co to bude dělat semnou takový kousnuty Záda nebo bloky mám každou chvíli a jestli se to předvede. Muzu to mít za 100kč tak mě zajímalo jak to maká. Jediný co sem zatím vyzkousel jsou ty nalepovací gelový polštářky a na nejvyssi level mi noha kopla až ke stropu. Maká to ale nějak necítím to zlepšení.

hodnocení

0x

Já používám bavlněnou plenu uvázanou kolem krku jako šátek. A má zkušenost praví, že plena funguje velmi dobře.

boby
hodnocení

Jasně díky, ale spíš mě šlo o zkušenost s takovými přístroji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]