Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení zářivek ve fotbálku

Od: chuan odpovědí: 4 změna:
Prosím o radu, jak zapojit zářivky ve fotbálku. Prosím polopaticky. Nejlépe do fotky nakreslit. Černé kabely vedou od branek. (zářivka/startér). Jedna tlumivka na obě zářivky. V krabici 230 V. Děkuji
Zapojení zářivek ve fotbálku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

0x
Podle fotky mi není moc jasný typ zářivky, ale určitě Vám postačí jedno ze schémat. Podívejte se na hodnoty zářivky a tlumivky to Vám napoví víc.
Zapojení zářivek ve fotbálku #2
Zapojení zářivek ve fotbálku #3
Zapojení zářivek ve fotbálku #4

chuan
hodnocení

0x

Pro Kare: Černý kabel vpravo jde z jedné branky a je již hotový (propojený) ze startérem. To samé levý černý kabel. Uprostřed tlumivka. Mě zajímá, jak ty kabely mám propojit, včetně barev. Schéma mi nic neříká. Kabely jsou originál. Jen byly odpojeny. prosím o nakreslení do fotky. "Spoj ten a ten a bude to fungovat" Díky moc,

kare
Chápu, Vy nechcete porozumět ani se o snažit. :)
Stačí takhle?
Přívod ze zásuvky:
L-je fáze - černá, hnědá
N-střední vodič - modrá
Nebo mám domalovat i tu "šňůru"? *smich*
Zapojení zářivek ve fotbálku #5

joudic*
hodnocení

0x
pokud je fotbalek vas, nahradil bych to cele pasovyma ledkama a pruhlednou listou primo k nim, nez se furt otravovat se zarivkama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]