Špatné. Koupil jsem tam telefon označený jako "zánovní", který byl ale plný balastu po předchozím uživateli (dokonce jsem tam našel i jeho životopis ), fotek vyfocených tímto mobilem za půl roku (prý vrácen ve 14 denní lhůtě, prd leda) a měl poškrábaný kryt a u konektoru dokonce prasklý. Takže jsem ho zase rychle vrátil a když už kupuju v Alze, tak výhradně nové zboží.
Opakovaně nakupuji takový druh zboží na kasa.cz, vrácena tak třetina, ale ušetřeno pár tisíc. Jeden super Kauf v CZC. Na Mall jsem vzal telefon, ten někdo nechtěl reklamovat tak jen vrátil. Já ho reklamoval, po výměně displeje 100% ok, sleva dobře 40% oproti akčním cenám na trhu. Není to vždy jasná výhra, ale můžete dost ušetřit.
Špatné , pouze Alza 4/5 vráceny zpět , většinou zjevně poškozené , elektronika nefunknční. Za tu minimální slevu se to neoplatí , již kupuji pouze nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.