Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alza - zánovní skladem/ rozbaleno/ použité

Od: vercavitkova odpovědí: 7 změna:

Čauves,

nějaké zkušenosti s výrobky od Alzy typu zánovní skladem, rozbaleno, skladem apod.?

Díky :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Špatné. Koupil jsem tam telefon označený jako "zánovní", který byl ale plný balastu po předchozím uživateli (dokonce jsem tam našel i jeho životopis *smich*), fotek vyfocených tímto mobilem za půl roku (prý vrácen ve 14 denní lhůtě, prd leda) a měl poškrábaný kryt a u konektoru dokonce prasklý.
Takže jsem ho zase rychle vrátil a když už kupuju v Alze, tak výhradně nové zboží.
vercavitkova
hodnocení

Ty joo, tak hlavně že se to vyřešilo..

díky za zkušenost. :)

jm
hodnocení

2x
Opakovaně nakupuji takový druh zboží na kasa.cz, vrácena tak třetina, ale ušetřeno pár tisíc. Jeden super Kauf v CZC. Na Mall jsem vzal telefon, ten někdo nechtěl reklamovat tak jen vrátil. Já ho reklamoval, po výměně displeje 100% ok, sleva dobře 40% oproti akčním cenám na trhu.
Není to vždy jasná výhra, ale můžete dost ušetřit.

hodnocení

0x

Jak co. Vrácený mobil bych si nekoupil, ale třeba vrácenou klávesnici klidně.

clovicekdoma
hodnocení

0x

Špatné , pouze Alza 4/5 vráceny zpět , většinou zjevně poškozené , elektronika nefunknční. Za tu minimální slevu se to neoplatí , již kupuji pouze nové.

Nevyplatí. Oplatit něco někomu.

joudic*
hodnocení

0x
zalezi co, ale beru rozbaleno bezne, samozrejme ne dulezite PC komponenty a veci jako telefony

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]