Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížení otáček ventilátoru

Od: blod® odpovědí: 3 změna:

Zdravím mám doma stoloní ventilátor 45cm 35W a chtěl bych snížit jeho otáčky,jelikož jede na první stupeň příliš hlučně.Lze nějak jeho otáčky snížit třeba např. vložením předřadného odporu?

Technické údaje ventilátoru :
Napájení: 230 V / 50 Hz
Výkon motoru: 35 W
Nastavení průtoku vzduchu: 4 úrovně (0 - vypnuto, 1, 2, 3)

mar-pol.sklep.pl/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Odpor to neřeší - na podobné účely funguje regulace, něco jako toto

hobbygrow.cz/...

koupil jsem to domů na digestoř, jež se zdála manželce příliš hlučná, funguje to bez potíží

joudic*
hodnocení

0x
pokud vam vadi hluk ventilatoru, proc si jej porizujete, mi je i 3. stupen malo.. jak kdyz prdi do vody.. kupte si Dyson bezlopatkovy ventilator nez nake bastleni cinskeho ventase za par kil
hodnocení

jen jsem čekal kdy se podobný jouda ozve s takovotou odpovědí...tento web je založen na pomoc neb rady od ostatních zkušenějších co řešily nebo řeší podobné věci o kterých se zde diskutuje a ne dle vaší odpovědi přoč si kupuješ škodovku když je lepší mercedes :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]