Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV na chatě

Od: zname odpovědí: 6 změna:
Prosím o radu, přijel jsem na chatu, TV normálně běžela ale koukal jsem že je po větru trochu hnutá anténa, tak ji o cca 2 cm narovnám, ale od té doby už není signál, po skenování vyběhne tato obrazovka. Co s tím? S anténou hejbam, ale stejný výsledek... díky
TV na chatě

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkontroluj koaxiál a všechna zapojení.

zname
hodnocení

Když odpojím anténu u TV, žádná změna, na obrazovce běží to samé bílé hlášení ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud vítr pohnul anténou, tak byla zřejmě silnější bouřka. Taková bouřka umí "odpálit" zesilovač v anténě nebo napájecí zdroj - a potom už to nefunguje. Máte anténu se zesilovačem a jeho napájení (i když na zdroji svítí LEDka, může být nefunkční)? Zdravím!

zname
hodnocení

Mám tuto antenu
TV na chatě #2

zname
hodnocení

A mimochodem když vyberu zdroj TV, objevuje se pouze v rohu DTV, nikoliv DTV 2

hodnocení

0x
přijel jsem na chatu, TV normálně běžela ale koukal jsem že je po větru trochu hnutá anténa, tak ji o cca 2 cm narovnám, ale od té doby...
Podívejte především na koax a konektory u antény...pokud máte dostatečný signál, anténa jde i bez zesilovače, tedy bez zapojeného zdroje 12V...zkuste zkontrolovat hlavně spoje...asi jste něco "porušil" při rovnání... Bez napájení by mohly jít alespoň některé programy...
doplněno 03.07.21 21:11: Nebo zkuste dát do polohy "po větru" , tedy polohy před rovnáním...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]