Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet -poradíte?

Od: jaraz® odpovědí: 4 změna:

V silně seniorském věku si manželka oblíbila mob.telefon,kde si surfuje. Když jí vysvětluji, že lepší to bude mít u PC,kde je velká obrazovka, tak říká,že ji ze židle bolí záda. Díval jsem se na nídku tabletů,ale už se v tom nevyznám. Máme wifinu bez problémů,měl by sloužit jen k surfování po netu. Nějaký lehčí do ruky a aspoň slušná výdrž.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tablety většinou za moc nestojí. Podle mě se vám vyplatí nějaký levný notebook.

sirokko
hodnocení

1x

Souhlasím s @ringo

Tablet za 3-4 tisíce je na nic, to byste musel mít dražší, a to už je lepší nějaký netbook, notebook. Wifina není všechno, k surfování potřebujete taky dostatečný výkon procesoru a velikost paměti RAM.

hodnocení

0x
Matce jsem nakonec vybral Lenovo P11 6/128 za cenu kolem 6300. Pěkný displej, velká paměť, procesor dostatečný, android 10, dobrá výdrž. Je velmi spokojena. Nic levnějšího jsem neshledal jako rozumně použitelné - výrobci totiž recyklují technologie, co jsme měli i v levných mobilech před pár lety - vždy nějaký hodně velký kompromis. Nenechte se zlákat na levný tablet, opravdu to nestojí za to.

hodnocení

0x
Mám Samsung 10" za čtyři tisíce a nemůžu si stěžovat. Vydrží přes 10hod z 85% na 20%. Raději si za čtyři roky koupím nový než dávat jednou tolik, stejně je životnost u všech stejná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]