Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi aktualizace stránky v prohlížeči

Od: witch* odpovědí: 9 změna:
Ahoj. Dřív mi šlo přejetím prstu zezhora dolů jakoby "aktualizovat". Že jsem hned viděla, kdo další po mně přispěl. Teď musím dát šipku zpět a zase vjet znova na tu samou otázku. Je chyba někde u mě? Úplně mi to samozřejmě nevadí. Jen je to zdlouhavější, než stáhnout dolů prstem, přičemž se aktualizace provedla. Díky za případné odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chyba je někde u vás. Na mém mobilu to funguje. A myslím si že stránky toto neovlivní..

witch*
hodnocení

Ok. Mrknu. Já jsem na tohle analfabet, přiznávám se dobrovolně. Ač je mi "pouhých" 31, tak kde co mi spravuje právě syn, co se mobilu týče. *nevi*
witch*
hodnocení

Jsem to spíš měla zařadit do rubriky PC a příslušenství asi co?
Rubriku bych neřešil. Na jiných stránkách vám to funguje? :)
witch*
hodnocení

Zkoušela jsem i jiné stránky a nefunguje. :( Chyba někde v nastavení? Nebo já nevím. Jinak aktualizované mám všechny appky. Včetně Googlu. Ještě mě napadlo jestli se to nemůže nějak mlátit s prohlížečem Vivaldi? Dřív s tím ale problém nebyl.

joudic*
hodnocení

0x
za to muze jen prohlizec v telefonu, moc jsem to nikdy na zadnych strankach nevyuzil, chodim se tady divat na Moje poradte > Moje otazky a tam jsou zbarvene nove prispevky...
Je to na muj vkus moc kliku, asi by se melo zobrazit rovnou vypis otazek, kam jsem prispel, protoze hlavni stranku Moje poradte upe ignoruju, ani ted nevim, co na ni je, moc dulezite info asi ne... ale uz jsem si zvyk
witch*
hodnocení

A co s tím prohlížečem mám dělat? Jsem na tohle úplně blbá.
joudic*
no zkuste ho ukoncit uplne a pak otevrit, nebo pokud to neumite, tak restartovat telefon.
witch*
hodnocení

Zkusila jsem obojí a.. NIC. To je fuk. Vzala jsem si k srdci Vaší radu chodit přes "Moje otázky". Je to tam hezky přehledný, tak to budu užívat takto. Díky za vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]