Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokoloběžka Xiaomi nízká rychlost

Od: 551 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, koupil jsem elektrokoloběžku mi Scooter 1S, která by měla být schopna dosáhnout rychlosti 25km/h. I po aktivaci dle návodu koloběžka dosahuje max 19km/h po rovině a z kopce dolů 21km/h. Nad tuto rychlost se nedostane a v případě že ano okamžitě elektricky brzdí. 25km/h se zdaleka nepřibliží. Jako by byla omezena vysloveně na dvacet, jelikož akcelerace i při 17kmh na 20 je vysoká, ale na 20 se okamžitě zarazí. Pneu mam nafoukle a baterii plnou. Vážím 80kg.Nevim co s tím... Diky za kazdou radu.
Elektrokoloběžka Xiaomi nízká rychlost

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

4x

Zdravím, na redditu jsem našel stejný problém. reddit.com/... . Prý by měla stačit změna regionu v aplikaci Xiaoflasher.

551
hodnocení

Super díky zkusim to

jajaa
hodnocení

0x

Chodit pěšky.

551
hodnocení

To jsem chodil do teď 10 km denně, to pochybuju že ty za den vubec ujdes a diky za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]