Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komunikace s operátorem

Od: babice® odpovědí: 5 změna:

Po nákupu mobilu jsem zjistil, že některé soubory jsou blokovány operátorem. Principiální je to, že (jak se zdá) nefunguje operační systém, jedná se o Opera mini, což degraduje celý mobil na spojovací pojítko, nevím jestli je to záměr, mobil je Nokia retro, samozřejmě je to starý model, ale takhle prodávat mobil mi připadá jako podpásovka.

Problém by mohl také být v nabíjení karty, ale tam snad by se mohlo postupovat čerpáním nákladů na přenesená data.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Poradit potrebujete s cim?

hodnocení

4x
Určitě blokuje operátor aplikace? To se mi nějak nezdá. Nemáte na tom retro mobilu jen špatně nastavené datové přenosy? Pro vás je však blbé, že se vypínají 3G sítě a 2G přenosy jsou velmi pomalé, 4G pravděpodobně váš telefon neumí vůbec.

hodnocení

No zřejmě to už je pasé - skutečně rychlost přenosu už neumožní mobil používat, ale (k tomu, s čím potřebuji poradit) - jak se tedy komunikuje s operátorem?:

hodnocení

Ještě k tomu blokování operátorem - je to text, který se mi na mobilu objevil u několika souborů.

Cez zakaznicku linku, mailom alebo cez formular na ich web stranke.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]