ahojte,mám odstredivy odšťavnovač na ovocie a mám nekolik otázek: 1:mohu do otvoru na ovoce dát i vice kusu ovoce? 2:mám tlačit ovoce kolikem do odšťavnovače silneji nebo slabe? 3:na co treba dávat pozor pri odstredivych odštavňovačich?dekuju.
Neznám výkon, dalo by se zjistit podle typu a vyrobce.1.ANO 2.podle otáček, sledovat otáčky, pokud klesají, zpomalit. 3.Na čistotu, aby nebylo nic ucpáno, zalepeno, zkontrolovat před prací...
Neuvádíte co máte doma za přístroj. V dnešní době je jich spousta, a u každého máte návod k použití. Pokud jste přístroj dostala už použitý, a bez návodu, tak si ho vyhledejte na internetu, a hledejte návod k použití toho typu, co máte doma. Všeobecně můžete samozřejmě dávat do otvoru tolik ovoce, kolik se ho tam vejde a tlačit kolíkem normálně. Prostě to zkuste a uvidíte sama, není na tom vůbec nic složitého, to nemůžete zkazit.
taky ho mam, muzete ho trapit jak chcete, ale kdyz tubus moc naplnite, ovoce se v pulce semtam sprajcne, takze treba s jabkama je lepsi stridmeji.. a kdyz moc tlacite na mekke ovoce, rychle tim proleti a da min stavy.. me nejvic sralo myti, takze uz nejaky cas asi rezivi na zahrade
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.