Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Google pravidelně přestává fungovat

Od: clayman® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,
dnes ráno se mi zbláznil telefon a každých 5 sec mi ukazoval hlášku aplikace Google pravidelně přestává fungovat. V hlášce je: Exclusive background task update hotword models crashed.

Podle nejrůznějších návodů jsem v telefonu aktualizoval, co šlo a mělo souvislost s Googlem (aktualizoval jsem Google, Google Mapy, Google Home, Google Chrome) a stejně nic nezabralo.

Nakonec stačilo počkat nějaký čas, cca hodinku a vše se vyřešilo samo.

Tak než podle návodů začnete telefon dávat do továrního nastavení (a přijdete o data) vyčkejte 24 hodin, popř aktualizujte aplikace. Jde o nepovedené aktualizace Google a jakmile zjistí problém začne makat na nápravě. Což můžete podpořit odesláním chybového hlášení.

Máte stejnou zkušenost?

doplněno 22.06.21 07:37:

Osobně mám už po problému. Pokud ostatní ne, pak zřejmě pomohly ty aktuliace Google věcí a pak nějaký čas počkat. :)

Aplikace Google pravidelně přestává fungovat
Aplikace Google pravidelně přestává fungovat #2

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Finální rada tedy je: aktualizovat všechny aplikace s Googlem v názvu (mapy, Google, chrome apd) a vyčkat cca 10 minut! *jasne*

grimhood
hodnocení

2x

Co mě aktuálně pomohlo je dlouze podržet google apku > o aplikaci > a dole oddinstalovat aktualizace. Chyba je pryč tak snad to pomůže než to spraví.

ross

jo, tohle prozatim funguje, diky

stumik

Jo, přesně

sosna

...ano, tento postup s odinstalovanim aktualizace aplikace Google mi taky funguje *palec*

doghi

Díky za pomoc. Už jsem měl nervy v kýblu, když to vyskakovalo co 5 vteřin.

vyho
hodnocení

2x

Zdravím,

mě pomohlo jít do aplikace Google Play, kliknout na svůj profil, kliknout na Správa aplikací a zařízení, kliknout na aktualizace aplikací. Po aktualizaci už vše funguje bez otravné hlášky.

hodnocení

0x
Jo to je ono.Budem čekat.Děkuji Vám.

lucie89
hodnocení

0x

Zdravím, od rána mi to dělá to samé... Tak snad to taky samo zmizne...je to docela otravné.

chilly
hodnocení

0x

Děje se mi to samé. Po updatu všeho a restartu telefonu to pořád vyskakuje. Tohle se fakt nepovedlo. Telefon je téměř nepoužitelný.

ross
hodnocení

0x

jo, mam stejny problem od dnesniho rana, zkusim pockat

petrcz
hodnocení

0x

diky ze jste tu napsal :D dela mi to same a jeste chvilu a trisknu s tim mobilem :D

andre*
hodnocení

0x

Stejný problém na RedMi Note 8 Pro. Dle všeho to svouvisí s hlasovým asistentem...

janf
hodnocení

0x

No samozřejmě tovarní nastavení je až to poslední , jdu si udělat kafe a čekat. Ale dočetl jsem se na jinych strankach že pomuže odinstalovat poslední aktualizaci tak to zkusím.

jkjanie
hodnocení

0x

stejný problém, zatím nepomohlo nic, vyčkávám tedy, jsem zvěavá, s čím přijdou děti ze školy )-:

stumik
hodnocení

0x

Dobrý den,

já jsem naopak odinstaloval aktualizace u Googlu a od té doby žádná chybová hláška...

zanet
hodnocení

0x

Dobré ráno,

zkusila jsem aktualizovat google play a je po problému.

jfk031
hodnocení

0x

Aktualizovat co se dá a nabízí a pak počkat, zmizí to samo po cca 15 minutách ;)

filiphurdalek
hodnocení

0x

Zdravím,

Řešil jsem teď hlášku na telefonech u kolegů s droidem.

Pomohlo (alespoň prozatím) odinstalovat aktualizaci aplikace "Google" a znovu ji nainstalovat.

Po restartu telefonu se již hláška nezobrazuje.

zetro

Již přes hodinu řeším tento problém.

Odinstaloval jsem a znovu nainstalova Google a nyní asi 15 minut je klid. Tak jsem zvědav.

kk*
hodnocení

0x

Mě stačilo aktualizovat aplikace google v google play a bylo po problému

svaca01
hodnocení

0x

Pravdepodobmne to vypada na chybu Chrome prohlizece. Me pomohla jeho aktualizace v Obchod Play a mam od hlasky klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]