Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes ráno se mi zbláznil telefon a každých 5 sec mi ukazoval hlášku aplikace Google pravidelně přestává fungovat. V hlášce je: Exclusive background task update hotword models crashed.
Podle nejrůznějších návodů jsem v telefonu aktualizoval, co šlo a mělo souvislost s Googlem (aktualizoval jsem Google, Google Mapy, Google Home, Google Chrome) a stejně nic nezabralo.
Nakonec stačilo počkat nějaký čas, cca hodinku a vše se vyřešilo samo.
Tak než podle návodů začnete telefon dávat do továrního nastavení (a přijdete o data) vyčkejte 24 hodin, popř aktualizujte aplikace. Jde o nepovedené aktualizace Google a jakmile zjistí problém začne makat na nápravě. Což můžete podpořit odesláním chybového hlášení.
Máte stejnou zkušenost?
doplněno 22.06.21 07:37:
Osobně mám už po problému. Pokud ostatní ne, pak zřejmě pomohly ty aktuliace Google věcí a pak nějaký čas počkat. ![]()
0x
Zdravím,
Řešil jsem teď hlášku na telefonech u kolegů s droidem.
Pomohlo (alespoň prozatím) odinstalovat aktualizaci aplikace "Google" a znovu ji nainstalovat.
Po restartu telefonu se již hláška nezobrazuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.