Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes ráno se mi zbláznil telefon a každých 5 sec mi ukazoval hlášku aplikace Google pravidelně přestává fungovat. V hlášce je: Exclusive background task update hotword models crashed.
Podle nejrůznějších návodů jsem v telefonu aktualizoval, co šlo a mělo souvislost s Googlem (aktualizoval jsem Google, Google Mapy, Google Home, Google Chrome) a stejně nic nezabralo.
Nakonec stačilo počkat nějaký čas, cca hodinku a vše se vyřešilo samo.
Tak než podle návodů začnete telefon dávat do továrního nastavení (a přijdete o data) vyčkejte 24 hodin, popř aktualizujte aplikace. Jde o nepovedené aktualizace Google a jakmile zjistí problém začne makat na nápravě. Což můžete podpořit odesláním chybového hlášení.
Máte stejnou zkušenost?
Osobně mám už po problému. Pokud ostatní ne, pak zřejmě pomohly ty aktuliace Google věcí a pak nějaký čas počkat.
Zdravím,
Řešil jsem teď hlášku na telefonech u kolegů s droidem.
Pomohlo (alespoň prozatím) odinstalovat aktualizaci aplikace "Google" a znovu ji nainstalovat.
Po restartu telefonu se již hláška nezobrazuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.